Berserk på ferja

KRISTIANSAND: En 21 år gammel kristiansander måtte plasseres i kasjotten om bord på danskeferja natt til lørdag. Han gikk relativt berserk ombord, og slo blant annet ned en Securitas-vakt. Han skapte også uhygge for pasasjerene. Da ferja kom til land i Kristiansand ved 06-tiden, ble mannen hentet av politiet og satt i arresten.

Jente fyllekjørte

SØGNE: Ei 19 år gammel jente ble ved 05-tiden natt til lørdag stoppet av politiet i Søgne. Hun hadde 0,88 i promille. Et nokså ferskt førerkort ble dermed inndratt på stedet.

Rotet i leilighet

KRISTIANSAND: Ved halvfiretiden natt til lørdag brøt ubudne gjester seg inn i en leilighet i Henrik Wergelandsgate. Tyvene fikk ikke med seg noe, men gjorde betydelig hærverk i ett rom.

Kunstgress brant

KRISTIANSAND: En kvadratmeter kunstgress brant opp på kunstgressbanen på Haumyrheia natt til fredag. Politiet vet ikke hvordan brannen startet. Det kan være snakk om hærverk.

Måtte sy 14 sting

MANDAL: En 20-åring måtte sy 14 sting etter at han ble slått ned på Torvet i Mandal ved 03.20-tiden natt til lørdag. Også en 32-åring ble angrepet. Politiet vet ikke hvem gjerningsmannen er. Han var forsvunnet fra åstedet da politiet kom fram.

Stjal veske

KRISTIANSAND: En 18 år gammel gutt måtte tilbringe natt til lørdag i arresten. Han stjal en veske under et arrangement på Østsida kulturhus. En dørvakt hadde problemer med å roe ham og måtte ha hjelp av politiet.

Yppet til slåsskamp igjen

KRISTIANSAND: Nok en gang yppet tenåringsgjengen som holder seg utenfor SevenEleven til slåsskamp. Ved 23-tiden fredag måtte politiet rykke ut. De greide å avverge masseslagsmål og fikk forebygget en alvorligere hendelse