LILLESAND: Bråkete søgnemann i arresten

00.00 Politiet drar til Beddingen restaurant i Lillesand, der en 28-åring fra Søgne sliter med oppførselen. Politiet gir mannen en ekstra sjanse til å forlate stedet i ro og fred, men hadde bare fått kjørt noen få meter da mannen var tilbake på restauranten i samme stil. Søgnemannen våkner fredag i politiarresten i Kristiansand.

MANDAL: Festbråk

00.10 Det kommer klage til politiet om en bråkete fest i Foged Heibergs Gate i Mandal. Festen roer seg etter politiets besøk.

KRISTIANSAND: Fikk beruset dame om bord

00.38 Fra Gjestehavna i Kristiansand fikk politiet et "nødanrop" fra en besøkende båt som hadde fått en beruset dame ombord. Kvinnen på 30 år fra Østlandet nektet å forlate båten før politiet kom.

KRISTIANSAND: Kjørte radiostyrt bil, med promille

00.42 Politiet får klage fra naboer i Kremlestien på Hånes, der en tydelig beruset mann i 40-årene kjører rundt med en bråkete radiostyrt bil. Politiet fant mannen, og påla ham å slutte å leke med den radiostyrte bilen sin. Promillen mannen hadde bak spakene, kunne politiet imidlertid ikke påtale.

KRISTIANSAND: Kranglete mann på Bakgården

00.50 Politiet bortviser en kranglete 37 åring fra Bakgården. Mannen som er fra Vågsbygd, kom imidlertid raskt tilbake, og fikk tilbringe natten i politiarresten for ikke å ha fulgt politiets pålegg, samt ordensforstyrrelser.

KRISTIANSAND: Sovnet på Torvet

01.13 Utenfor Sparebanken Pluss sine lokaler på Nedre Torv kommer politiets patrulje over en sovende 20 år gammel kvinne. Politiet vekker henne, og hun kommer seg hjem for egen maskin.

GRIMSTAD: Bråkete fyllebøtte i Storgata

01.17 Politiet hanker inn en 29 år gammel mann fra Grimstad, som er full og lager bråk i Storgata.

ARENDAL: Bråk i Bendiksklev

01.22 Politiet mottar klager på høy musikk fra Bendiksklev. Etter en rask henvendelse fra politiet blir det stille.

KRISTIANSAND: Arendalitter i storbyen

02.00 Politiet mottar klage på en fest i en båt nær Hartmanns Brygge. Det viser seg å være en båt fylt med arendalitter på bytur. Etter en liten prat med politiet dempet de seg.

KVINESDAL: Bil på taket

02.45 Se egen sak.

KRISTIANSAND: Bortvist fra Havanna

02.51 En kranglete mann blir bortvist fra utestedet Havanna.

ARENDAL: Blåste rødt

02.50 I Frolandsveien stopper politiet en 23 år gammel frolandskvinne i bil, som blåser rødt. Hun tas til legevakten for blodprøve.

KRISTIANSAND: Avsluttet festen

03.41 Politiet avslutter en fest i Elvegata.

KRISTIANSAND: På tur med fjernsynet sitt

04.57 Politiet møter en gammel kjenning på Lund som er ute på tur med fjernsynsapparatet sitt, sier han. Politiet kjøper ikke helt den forklaringen, og tar han med til arresten, der flatskjermens opprinnelse vil bli nærmere avklart i løpet av dagen.

KRISTIANSAND: Pågrepet med narkotika

20.33 Politiet pågriper ei 30 år gammel dame ved Samsen Kulturhus. Hun sparker etter politiet som finner en del narkotiske tabletter på henne. Hun blir innbrakt til arresten og sak er opprettet.

RISØR: Beslag av førerkort

20.46: Politiet får melding om to rusede personer i en bil i Krags gate. En patrulje stanser bilen 21.25, hvor fører er svært sløv og mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Føreren blir brakt til sykehuset for utvidet test. Hendelsen fører til beslag av førerkort.

KRISTIANSAND: Innføring av hasj

21.01 : Tollvesenet stopper en 20 år gammel gutt fra Danmark på Hampa som prøver å få med seg et par gram hasj inn i landet. Han blir innbrakt til politistajsonen og sak opprettes. 20-åringen får et forelegg på 5000 kroner.

KRISTIANSAND: For mye øl

21.04: En tysk statsborger blir stoppet for å ha brakt med seg litt over 10 liter øl inn i landet. Innbrakt til politistajsonen hvor det arbeides med saken. Vil sannsynligvis bli avgjort med forelegg.