KRISTIANSAND: Stjal ti venstre-sko

16.52 Politiet får melding fra Sentrum sko i Markens gate om at ti sko er stjålet.

— Dette var modeller som var stilt ut på et bord, og det var kun venstre sko. Enten er de stjålet av en med et utpreget behov for venstresko. Eller så er det en tyv som kommer til å bli skuffet. Sånn sett er det vel to muligheter her: Enten å levere tilbake skoene, eller kjøpe høyreskoene. Så får vi se hvilket alternativ de velger, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

LYNGDAL: Kontrollert Bråtebrann

18.39 Brannvesenet rykker ut til en bråtebrann ved Storevannet i Lyngdal, der et område på cirka en kvadratkilometer er satt fyr på.

— Dette var konterollert lyngbrenning, såkalt skogspleie, i regi av et jaktlag, sier operasjonsleder Solås.

LILLESAND: Mistenkt for ruspåvirket kjøring

19.56 Politiet stoper en bil på E 18 ved avkjøringen til Kjerlingland. Sjåføren, en 25-åring fra Kristiansand, er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Det er funnet mindre mengder narkotika i bilen. Tre passasjerer ble også innbrakt av politiet.

— Politiet pågrepet fire personer. De vil bli dimittert i løpet av natta, sier jourhavende jurist i Agder politidistrikt Julie Vigsnes.

KRISTIANSAND: Mor og tre barn

20.50 En 31 år gammel mor fra Songdalen med tre usikrede barn i bilen, kjørte lørdag kveld på rødt lys i Hellemyrkrysset på E 39, og kolliderte med en bil som skulle svinge av til Hellemyr. Politiet har ikke fått melding om alvorlige skader. Kvinnen og barna er kjørt til legevakten for sjekk. Politiet har beslaglagt førerkortet til den 31 år gamle moren.

ARENDAL: Stjal øl

22.58 Politiet pågriper en mann som har stjålet øl på butikken på Nyli .