**LYNGDAL: Mistet førerkortet på E 39

00.28:** UP avholdt laserkontroll på E 39 ved Rom i tidsrommet 1840-2240. Resultatet ble 12 forenklede forelegg, samt to anmeldelser, hvorav en med førerkortbeslag. Høyeste hastighet målt til 90 km/t i 60-sone.

**MANDAL: Personbil krasjet i tre

00.30:** Melding om et mindre trafikkuhell i Mandal sentrum. En personbil kjørte av veien, og i et tre. Tre personer ble kjørt til legevakt. To ble videresendt til sykehuset i Kristiansand for kontroll, med mindre personskader.

**KRISTIANSAND: Ingen tatt i promillekontroll

06.13:** 15 bilister ble kontrollert på E 18 på Bjørndalssletta. Ingen blåste rødt.

**KRISTIANSAND: Ny promillekontroll

06.30:** 25 ble kontrollert i Østre Ringvei. Heller ikke her ble noen tatt for lovbrudd.

**LYNGDAL: Bil kjørte i lyktestolpe

07.40:** En bil kjørte i en lyktestolpe mellom Lyngdal kirke og E 39. Stolpen knakk. Sjåføren fikk en liten smell i i hodet og ble kjørt til lege i Lyngdal.

**ARENDAL: Innbrudd i hus

08.00:** Det har vært innbrudd/innstigningstyveri i en enebolig i løpet av natta. Kontanter, veske og bilnøkler er stjålet.

**KRISTIANSAND: Kjørte i ruspåvirket tilstand

09.30:** UP stoppet en sjåfør på Hellemyr. Han hadde ikke gyldig førerkort og kjørte i ruspåvirket tilstand. Vedkommende ble dimittert etter å ha vært på legevakta.

**EVJE OG HORNNES: Innbrudd i brakker

12.00:** I løpet av natta har noen tatt seg inn i arbeidsbrakker på Hornnes og stjålet en del verktøy og diesel. Politiet skal undersøke stedet.

**GJERSTAD: Kjørte i 117 kmt/t i 80-sonen

13.58:** UPhar stanset en bilist som ble målt til 117,57 km/t i 80-sonen. Førerkortet blebeslaglagt. Føreren var en mann på 48 år bosatt i Rogaland.

**KRISTIANSAND: Gikk løs på ansatt

14.18:** Se egen sak

**KVINESDAL: Innbrudd i Kvinlogg

14.29:** Melding om innbrudd i privathus. Knust rute for å kommeseg inn. Uvisst hva som er tatt. Politiet har foretattåstedsundersøkelse.

**ARENDAL: Lommetyveri på offentlig sted

14.51:** Kvinnefrastjålet sin lommebok på offentlig sted. Gjerningsmannen er kjent.

**ARENDAL: Innbrudd på Salterød siste måned

15.37:** Meldingom innbrudd i enebolig. Foreløpig uvisst hva som er stjålet. Kan ha skjedd iløpet av den siste måneden, da huseier har vært bortreist.

**AUDNEDAL: Innbrudd i Sveindal

16.38:** Meldingom innbrudd i løpet av dagen i privatbolig. Knust rute og rotet masse rundt.Stjålet smykker m.m. Politi på vei for åstedsundersøkelse.