LILLESAND: To pågrepet etter væpnet politiaksjon på Kalvøya

KRISTIANSAND: Låste seg inne på kontor etter uønsket besøk

**VENNESLA: Knust stuevindu

00.00** En beboer i Vennesla meldte at noen i løpet av natta har kastet stein på stuevinduet slik at det er knust. Det er visstnok ikke første gang beboeren er utsatt for dette.

**GRIMSTAD: Sparket politimann

01.40** En 48 år gammel mann fra Grimstad ble pågrepet av politiet utenfor et utested. Mannen hadde laget bråk i beruset tilstand og sparket en politibetjent i beinet i forbindelse med pågripelsen.

**TVEDESTRAND: Uten gyldig førerkort

01.40** En 19 år gammel mann fra Risør blir anmeldt etter å ha blitt stoppet på riksvei 411. Mannen hevdet han hadde førerkort, men det viste seg ikke å stemme.

**KRISTIANSAND: Beruset mann nektet å gå av bussen

02.15** Politiet måtte borde en buss utenfor Tinghuset da en svært beruset mann nektet å gå av. Mannen nektet også å oppgi personalia. Han skal i tillegg ha forulempet en politibetjent. Den 25 år gamle Stavanger-mannen ble satt i arresten.

MANDAL: Anmeldt etter sex på pub

**ARENDAL: Arrestert etter kjærestekrangel

02.43** En 23 år gammel mann fra Arendal ble innbrakt av politiet etter en krangel med kjæresten på Langbrygga.

**KRISTIANSAND: Tok seg inn på industriområde

07.27** En 39 år gammel mann og en 42 år gammel kvinne ble tatt av politiet etter å ha klatret over et gjerde i Andøya industripark. De to ble oppdaget på videoovervåkning. De hadde ikke stjålet noe, men skal ha hatt for øyet å hente søppel og skrot. De to ble bortvist fra stedet.

**ARENDAL: Stjal fiskesneller

08.16** En beboer i Kystveien meldte til politiet at det hadde vært innbrudd i en redskapsbod. Låsen var dirket opp. Noen fiskesneller og verktøy var borte.

**ARENDAL: Stjal aggregat

08.42** I løpet av natta har noen stjålet et hekkaggregat fra en båt i Tromøyveien.

SONGDALEN: Motorsyklist omkom i trafikkulykke

**ARENDAL: Innbrudd

09.21** Noen har tatt seg inn i et hus i Kystveien i løpet av natta og stjålet nøkler, PC og diverse papirer. Det var ingen tegn til innbrudd på stedet.

**TVEDESTRAND: Stjal gevær fra bil

09.35** Det har vært innbrudd i en rød, danskregistrert Golf som sto parkert ved Fjordsenteret. Politiets tipser mener tyvene må ha tatt sjøveien. Et salonggevær, kontanter, driller, en GPS og en bilstereo er borte.

**ARENDAL: Stjal påhengsmotor

09.55** En femhesters påhengsmotor er stjålet fra Sør Marine på Tromøya natt til fredag.

ARENDAL: Innbrudd i bofellesskap

I løpet av natta har noen brutt seg inn på et rom i et bofellesskap og stjåoet nøkler, mobiltelefon og sigaretter. En 27 år gammel mann fra Arendal er mistenkt.

**ARENDAL: Krakilsk mann på legevakta

10.52** Politiet måtte hjelpe til på legevakta i Arendal. En 42 år gammel mann som var tydelig ruset gikk ut og inn og oppførte seg krakilsk. Politiet fikk snakket med mannen.

**ÅMLI: Stjal moped

11.20** En Honda-moped med nummer PY 9120 er stjålet fra Kyrkjebygd.

ARENDAL: Stjal trebåt

Mellom torsdag og lørdag er en 16 fots lakkert trebåt med en 9,9-hesters påhengsmotor stjålet fra Ubekilen på Tromøya.