LILLESAND: — Det er vanlig at ulykkeskommisjonen varsles når det er store kjøretøy involvert. Krimteknikere og ulykkeskommisjonen vil samarbeide i denne saken. Ulykkeskommisjonen vil undersøke rammene rundt ulykken, men vil ikke være så involvert i politiets etterforskning av saken, sier lensmann Kjetil Nygård ved Lillesand lensmannskontor til Fædrelandsvennen.

- Få opplysninger

Mandag kveld mistet en 24 år gammel mann fra Arendal livet i en trafikkulykke i Lillesand. En 22 år gammel mann fra Kristiansand ble lettere skadet.

Politiet har nå gjort flere avhør i forbindelse med ulykken. Her har de fått opplyst følgende hendelsesforløp:

— Personbilen kom ut av veien og traff en fjellknaus før den rullet ned igjen på kanten av E 18. Begge som satt i bilen kom seg ut, men en av dem kom under et vogntog som passerte ulykkesstedet, sier Nygård.

Krimteknikere var på stedet mandag kveld, og ulykkeskommisjonen ble varslet. Foreløpig er det usikkert hva som forårsaket ulykken, og politiet sitter på få opplysninger i saken.

Skal avhøre vitner

— Det gjenstår flere vitneavhør, sier lensamannen.

Det er foreløpig usikkert når de involverte i ulykken kan avhøres. Det kan også være flere vitner til ulykken som lensmannen ønsker å avhøre.

— Vi håper at etterforskningen kan gi et klarere bilde av hva som forårsaket ulykken, sier Kjetil Nygård.

Pårørende varslet

Det er ennå uklart om det var 24-åringen eller 22-åringen som var fører av bilen. Nygård ønsker ikke å uttale seg om dette ennå.

Politiet venter nå på rapport fra krimteknikere og ulykkeskommisjonen.

Pårørende til 24-åringen som døde ble varslet mandag kveld.

Den skadde 22-åringen ble sendt til sykehuset i Arendal med bruddskader. Tirsdag morgen hadde ikke politiet vært i kontakt med sykehuset angående mannens tilstand.