**ARENDAL: Kjørte uten førerkort

02.43:** Patruljen i Arendal stoppet en bilist som ikke kunne fremvise gyldig førerkort.

— En 27 år gammel mann anmeldes for dette, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Børge Steinsland.

**KRISTIANSAND: Bil funnet i Holskogkilen

08.00:** Melding om hensatt bil i Holskogkilen. Bilen skal ha knuste vindusruter. En politipatrulje dro til stedet og undersøkte forholdet.

**KRISTIANSAND: Sykkeluhell på Justvik

08.27:** Se egen sak.

**EVJE OG HORNNES: Grovt tyveri

08.48:** Melding om grovt tyveri fra firmaet ”Indo Tre AS”.Adgangen var banet ved å bryte opp en vindusrute. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet. En politipatrulje ble dirigert til stedet for sporsikring med mer.

**SØGNE: Stjålet skilt

09.32:** Politiet ble varslet om at det var stjålet en skiltnummerplate med registreringsnummer PP81687. **LILLESAND: Mann tatt for råkjøring

09.45:** En UP-patrulje målet en mannlig bilfører i en hastighet på 143 km/t i 100-sonen på E 18 ved Gaupemyr. Mannen ble beslaglagt og mannen blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Rådyr påkjørt

09.58:** Politiet fikk melding om at et rådyr var blitt påkjørt på riksvei 420 ved avkjørselen til Homborsund. Viltnemnda ble varslet.

**LINDESNES: Bil braste inn i tannlegekontor

10.52:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Rådyr på svømmetur

10.57:** Politiet ble varslet om at det var et rådyr i sjøen ved Gravane. Viltnemnda ble videre orientert.

**LYNGDAL: 32 tatt i fartskontroll

09.30-12.00:** UP gjennomførte en fartskontroll med laser i 70-sonen på E 39. Resultat: 32 forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 102 km/t.

**VENNESLA: 14-åring tatt for naskeri

13.06:** En 14 år gammel jente ble tatt for butikknaskeri fra Cubus Vennesla. En politipatrulje ble dirigert til stedet.

**ARENDAL: Kvinne (50) tatt for naskeri

13.20:** En politipatrulje kjørte til Cubus-butikken på Amfi Arena kjøpesenter etter melding om butikknaskeri. Kvinnen som hadde stjålet i klesbutikken er 50 år gammel.

**MANDAL: Krangel på kjøpesenter

13.39:** Politiet ble varslet om klammeri mellom to personer på Amfi Mandal. En politipatrulje kjørte til stedet. Det er foreløpig uklart hva som er årsaken til krangelen. De to personene ble tatt med til politistasjonen for nærmere forklaringer.

**SØGNE: Trafikkontroll

14.02:** Politiet gjennomførte en trafikkontroll ved Nygård skole. Ingen reaksjoner.

**GRIMSTAD: Innbrudd i campingvogn

14.11:** Det ble meldt om skadeverk/innbrudd i en parkert campingvogn på Morvigsanden camping. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet.

**ARENDAL: Trodde vannjetkjøring var båtulykke

14.11:** Politiet ble varslet av en person som kom kjørende på E 18 mot Harebakken at vedkommende hadde observert en mann som lå og plasket i Longumvannet. Personen mente også å ha observert en kantret båt. Alle nødetater kjørte mot stedet. Hovedredningssentralen for Sør-Norge ble varslet, luftambulanse dro mot stedet og brannvesenet sendte dykkere. Etter kort tid fikk politiet konstatert at det dreier seg om kjøring med en vannjet. To personer hadde lekt seg med denne og havnet i vannet. Alt var vel med personene på vannjeten og redningsaksjonen ble dermed avblåst.

**ARENDAL: Person i veibanen

14.21:** Det ble meldt om en person som fremsto som farlig for seg selv. Personen beveget seg ut i veibanen og var nær ved å bli påkjørt av biler. En politipatrulje kjørte til området og så etter personen uten resultat.

**GRIMSTAD: Trailersjåfør kjørte i påvirket tilstand

15.05:** Les egen sak.

**RISØR: Mann slått ned

15.37:** Les egen sak

**TVEDESTRAND: Innbrudd i Nesverkveien

16.28:** Politiet fikk melding om innbrudd i en bolig på Nesverkveien. Det er rotet inne i huset, men er ikke oversikt om noe er stjålet. Politiet gjennomfører åstedsundersøkelse.

**ARENDAL: Trafikkuhell

17.06:** Politiet anmelder en 19 år gammel arendalitt for trafikkforseelse. Anmeldte skal ha snurret rundt med bil i Langsækrysset, truffet et vegskilt og kjørt videre.

**BIRKELAND: Dør brutt opp

18.03:** En beboer finner verandadøra i boligen brutt opp, men han kunne ikke se at noe var stjålet. Politiet foretok likevel en åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Knust vindu

18.14:** Politiet fikk melding om at et vindu var blitt knust i ei hytte på Kroodden. Ingenting ble stjålet.