**VENNESLA: Grovt tyveri

23.58:** Det meldes om grovt tyveri hos Kjells biler på Hægeland. Tre personer er sett løpende fra stedet og forsvant inn i en mørk bil. Politiet sender to patruljer og stanser en bil ved Drivenesvannet, som de mistenker er gjerningsbilen. Tre menn blir satt pågrepet og satt i arresten.

**ARENDAL: Sovende mann i p-hus

01.46:** En politipatrulje kommer over en svært beruset mann som hadde sovnet i et parkeringshus i Arendal sentrum. Da politiet vekker han, blir han svært oppfarende og må i stedet overnatte i politiarresten.

**ARENDAL: Truer ansatte

03.07:** Politiet får flere meldinger fra en ungdomsinstitusjon om problemer med en ungdom. Ungdommen har truet de ansatte og forlatt institusjonen med besittelse av både kniv og skrujern, i tillegg til en stjålet mobil. Politiet kommer over ungdommen noe senere, som blir satt i arresten over natta.

**ARENDAL: Grovt tyveri

03.35:** En sushi-forretning på Langbrygga melder om grovt tyveri ved innbrudd. En rute i inngangsdøra er knust og tre menn ble sett løpende fra stedet. Det er usikkert hva som er stjålet fra stedet, men politiet har sikret blant annet video av gjerningsmennene.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

05.47:** Politiet får melding om grovt tyveri fra en enebolig på Odderheitunet. En nabo observerte en rød bil kjøre vekk fra stedet med en tv liggende baki. Han oppdaget også en knust rute hos naboen. Flere patruljer har søkt etter den aktuelle bilen, som ble stoppet like ved Oddernestunnelen. Det ble funnet blant annet to tv og tre pcer i bilen, som i tillegg var påsatt falske skilter. To menn er pågrepet.

**KRISTIANSAND: Mann (28) reddet opp fra hull i gulvet

08.27:** Les mer i egen sak.

**GJERSTAD: Stjal aggregat

09.08:** Noen har stjålet et aggregat fra en lagerhall. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av de siste to ukene. Saken blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet moped

11.29:** Det ble funnet en Peugot-moped som ble stjålet 18. april. Mopeden leveres tilbake til eieren.

**SØGNE OG SONGDALEN: Fant stjålet motorsykkel

11.39:** Det ble funnet en lett motorsykkel av typen Yamaha som ble stjålet 21. mai. Eieren vil få beskjed.

**KRISTIANSAND: Moped veltet på Eg

12.35:** Les mer i egen sak.