IMG_1483.jpg
IMG_1487.jpg

KRISTIANSAND: En bil og en motorsykkel har kollidert på riksvei 9, Dalaneveien. Alle nødetater har rykket ut. Brannvesenet la ut melding på Twitter klokka 14.58. Knappe ti minutter senere kjørte brannbilen tilbake fra stedet. AMK og politi var da fortsatt på ulykkesstedet, og Fædrelandsvennens reporter på stedet opplyser at ulykken har skjedd nær innkjøringen til Dalaneveien 53-69.

IMG_1483.jpg

Motorsyklisten skal ha forsøkt kjøre forbi bilen akkurat idet bilen skulle svinge inn mot parkeringsplassen ved Krokvann. Dermed traff motorsykkelen fronten på bilen. Motorsyklisten ble kastet av i sammenstøtet, mens motorsykkelen skjenet flere titalls meter til venstresiden.

Ifølge politiets innsatsleder Øystein Homme mistet føreren av motorsykkelen, en mann på 44 år, bevisstheten i sammenstøtet. Han kviknet så til, og ble fraktet av gårde med ambulanse i 15.10-tiden. Skadeomfanget er ukjent, men Homme tror ikke mannen har pådratt seg bruddskader.

IMG_1487.jpg

Den mannlige føreren av bilen ble ikke fysisk skadet. Det var størst materielle skader på motorsykkelen, som blant annet fikk frontdekket delvis revet av. På bilen ble det påført skader i fronten.