En personbil kjørte utfor veien på fylkesvei 461mellom Finsland og Laudal. Foto: Jon Anders Møllen
Bilen kom bort i et autovern, tippet rundt og endte opp på dette jordet. To personer er brakt til sykehus. Foto: Jon Anders Møllen
Trafikkulykke Finsland (2).JPG Foto: Jon Anders Møllen

MARNARDAL: Klokka 07.10 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av veien på Finsland. Naboer forteller til Fædrelandsvennen at de våknet av et kraftig brak.

— En bil med to personer har kjørt av veien, opplyste operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Ove Austenaa til Fædrelandsvennen 07.30.

Trafikkulykke Finsland (2).JPG Foto: Jon Anders Møllen

Politi, ambulanse og brannvesen rykket ut til stedet.

Tippet rundt

Ulykken skjedde på fylkesvei 461 mellom Finsland og Laudal. Utforkjøringen skjedde i en sving like over en bakketopp før nedkjøringen mot Laudal i Marnardal kommune.

— Bilen kjørte borti autovernet, tippet rundt og endte opp på et jorde, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Hans Petter Osaland til Fædrelandsvennen klokka 08.30. Det ligger knust glass og bilrester spredt over hele jordet nedenfor utkjøringsstedet.

Politi, ambulanse og brannvesen har nå forlatt stedet.

To 18 år gamle menn ble brakt til Sørlandet sykehus Kristiansand.

— Tilstanden til begge er stabil, opplyser Monica Gumpen ved Sørlandet sykehus Kristiansand til Fædrelandsvennen klokka 11.45. ## Kunne truffet kyr

En nabo opplyser til Fædrelandsvennen at hun våknet av et brak i 07-tiden.

— Jeg fikk en telefon om at det stod et bilvrak på beitet mitt, sier hun til Fædrelandsvennens journalist på stedet.

Bilen hadde da endt ferden 25-30 meter inne på beitet hennes inn mot et skogholt.

— Jeg er veldig glad for at vi ikke hadde satt kyrne ut på jordet. De står nå på et annet beite et annet sted, sier hun.