4 Håkon Opdal

Keeper: De to første målene er utagbare. Kunne tatt2-3-målet. Ellers lite å gjøre.

4 Amin Nouri

Forsvar: Har brukbar kontroll defensivt. Kan være tettere ipresset. Mer med offensivt etter pause.

3 Glenn Andersen

Forsvar: Virket konsentrert i starten. Scoret selvmål.Etterpå virket han usikker. Så ut som han hadde dårlig fotfeste.

4 Bismark Acosta

Forsvar: Viser styrke og fart. Har for stor avstand tilmotspillerne ved enkelte anledninger.

5 Rolf Daniel VIkstøl

Forsvar: Åpnet kampen på best mulig vis med brassemål.VIllig med fremover. Utspilt før 2-3. 5 Ernest Asante

Midtbane: Fantastisk scoring. God offensivt .Sletdefensivt. Falt litt ut av kampen i andre omgang.

6 Solomon Owello

Midtbane: Endelig viste han klasse. God i begge omganger.God én mot én. Pasningssikker og kreativ. Fikk rødt.

6 Gudmundur Kristjansson

Midtbane: Gjorde grovjobben. Vant nesten alt av dueller.Scoret årets mål på Sør Arena.

6 Espen Børufsen

Midtbane: Spilte med høy aggressivitet. Mange gode raid. Godpå små flater. Tom før timen var godt.