**GRIMSTAD: Båt på skjær

00.27:** Det meldes om at en båt har kjørt på skjær ved Groos. Politibåten i Arendal rykker ut til stedet og finner en beruset 17-åring i båten. Politiet kontakter foreldrene hans.

**KRISTIANSAND: Kjørte båt med promille

00.42:** En mann blir hanket inn av politiet, etter å ha kjørt båt i beruset tilstand. Mannens promille måles til 1,8. KRISTIANSAND: — Slått ned på Palmesus

00.57:

**GRIMSTAD: — Slått ned på Torvet

03.02:** Amk melder om at en mann er slått ned på Torvet i Grimstad. En patrulje pågriper en mistenkt kort tid etter voldsepisoden. Vedkommende kjøres til arresten.

**ARENDAL: - Nødrakett observert

03.09:** To politibåter, redningsskøta og helikopter ble varslet, etter at en nødrakett skal ha blitt observert fra Kongshavn i Arendal. Det ble søkt i et geografisk område uten resultat.

**KRISTIANSAND: Urinerte

03.24:** En mann i midten av 20-årene ble innbrakt av poliiet for urinering, og kan vente seg bot.

**KRISTIANSAND: To personer lagde bråk

03.43:** En mann og ei kvinne i 20-årene ble hanket inn av politiet, på grunn av skadeverk, ordensforstyrrelse, for ikke å følge politiets anmodninger og for rus.

**FARSUND: Banket opp

04.02:** En person blir funnet i Farsund sentrum. Vedkommende har blitt banket opp og blør fra ansiktet. Personen blir kjørt til behandling på legevakta.

GRIMSTAD: Forsøkte å senke båt

04.31.

KRISTIANSAND: Søkte etter tresjekte ved Bragdøya

04.50:

**ARENDAL: Knuste vinduer

05.26:** Politiet får melding om at noen har knust vinduer i en kiosk.

**KRISTIANSAND: Måtte trille mopeden etter grense-promille

06.32:** En patrulje stoppet en mopedist. Vedkommende måtte blåse i alkometer. Resultatet var helt på promille-grensa, og

mopedisten fikk beskjed om å trille mopeden hjem.