LYNGDAL: Innbrudd i hus

20.07: Store verdier skal være tatt fra et hus i Hasselveien mens eieren var på ferie. Etter at innbruddet ble meldt, har politiet hatt problemer med å komme i kontakt med personen som meldte fra, og det er derfor noe uklart akkurat hva som er stjålet, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland til fvn.no.

KVINESDAL: Fyrte av fyrverkeri

21.07: Personen som ringte politiet fryktet fyrverkeriet i Solbakken ville gå mot hus, og at det kunne forårsake branner. En patrulje kom til området en halvtime etter meldingen. Da var det stille.

KRISTIANSAND: Tre tatt med narkotika

21.13: Tre personer ble pågrepet i Tollbodgata og tatt med til arresten, den ene for besittelse, de to andre for bruk.

KRISTIANSAND: Sprengte postkasser

22.10: Politiet fikk melding om sprenging av postkasser i Barliveien i Vågsbygd. Klokken 22.30 kunne patruljen med selvsyn se at det var tilfelle. Det var få spor etter gjerningsmennene, sier operasjonsleder Osaland.

KRISTIANSAND: Slo vilt rundt seg

22.23: 19-åringen fra Kristiansand slo vilt rundt seg ved Tollboden i Tollbodgata, og skal ha slått til flere personer. Han ble pågrepet og anmeldt for ordensforstyrrelse. Eventuelt blir det også anmeldelser fra dem som er slått, sier operasjonslederen.

LYNGDAL: Biltyveri

22.22: En svart Fiat Bravi 2008-modell er stjålet fra Bakkeveien. Kjennetegn er LCY 128 — det var en bil en lokal person passet på for en utenlandsk statsborger. Politiet venter å motta anmeldelse seinere.

FARSUND: Fulle og midt i veien

22.53: To gutter "raver av sted" på riksveien ved Kjørrefjord, lyder meldingen. Nærmeste politipatrulje er da i Lyngdal, og den setter kursen vestover.

KRISTIANSAND: Svært beruset jente

23.09: Politiet får melding om en angivelig svært beruset jente som sitter på busstoppet mellom 7-eleven og Tollboden. En patrulje sendes dit.