AGDER: Det var klokken 01.14 at politiet i Tvedestrand kontrollerte en bil med to personer i. Det viste seg raskt at sjåføren var beruset. Han erkjente også bruk av amfetamin.

To personer ble pågrepet. Passasjeren i bilen ble tatt med hasj på seg, og begge var i besittelse av kniver. Sjåføren blir anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand, og passasjerne blir anmeldt for bruk og besittelse av narkotika.

Sjåføren er en 38-åring fra Tvedestrand mens passasjeren er en 32-åring fra Arendal.

**BYKLE: Svensk fyllekjører tatt

23.51** En svensk statsborger ble lørdag kveld tatt for fyllekjøring på Hovden. Han ble tatt med for utvidet blodprøve, og blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Knuste rute

23.56** En arendalitt knuste ei rute i et bygg på Roligheten i Arendal i nat. Politiet rykket ut til stedet og påtraff gjerningsmannen. Saken ble løst ved at mannen gjorde opp for skaden og ble bortvist etterpå.

**BYKLE: Bråkmaker kjørt til hytta

00.28** Politiet hadde en stri tørn med en gjest på utestedet XO på Hovden i natt. Politiet rykket først ut til stedet klokken 00.28, men situasjonen roet seg. Etter noen minutter kom det en ny melding om at situasjonen hadde tilspisset seg. Politiet dro da til stedet og pågrep en perosn som ble kjørt til hytta og bedt om å holde seg borte fra bråk.

**KRISTIANSAND: Spaserte i Oddernestunnelen

00.39** Politiet ble i natt tipset om at en mann gikk og valset i Oddernestunnelen i Kristiansand. En patrulje dro ut og bortviste mannen.

**KRISTIANSAND: Slo en av vaktene

00.46** Politiet måtte i natt bistå vaktene på Caledonien i Kristiansand. En mann skal ha slått til en av vaktene og antatet kvinner på stedet. Mannen ble pågrepet.

**VENNESLA: Festbråk på Øvrebø

00.58** Politiet måtte natt til søndag dra til Øvrebø hvor en fest hadde kommet helt ut av kontroll. En 19-åring skal ha vært svært kranglete og skutt opp fyrverkeri. Politiet dro til stedet og pågrep den unge mannen.

**KRISTIANSAND: Slo kvinne i Markens

01.32** En mann ble i natt pågrepet etter å ha slått til en ung kvinne i Markens gate. Mannen (39) skal også tidligere på kvelden ha laget bråk på 7-Eleven.

**ARENDAL: Fyllekjører pågrepet

01.42** En polakk ble i natt pågrepet ved Esso-stasjonen i Kystveien i Arendal. Han var synlig beruset og skal ha vært nær ved å frontkollidere med en annen bil like før han ble pågrepet. 33-åringen ble fratatt førerkortet på stedet.

**BIRKENES: Nektet for å ha kjørt bil

02.15** Politiet ble i natt gjort oppmerksom på at en bil hadde kjørt i grøfta på Birkeland. Da patruljen kom til stedet påtraff de to menn. Den ene opplyste at han var eier av bilen, men nektet for å ha kjørt bilen. Politiet sikret dermed blodprøve av begge og vil forsøke å finne ut av hvem som kjørte. En av dem var såpass beruset at han ikke var i stand til å ta vare på seg selv og ble dermed lagt i drukkenskapsarrest.

**MANDAL: Til legevakt etter slåsskamp

02.20** En krangel mellom to kamerater endte med at den ene ble sendt til legevakten med skader. Slåsskampen foregikk på YX-stasjonen i Mandal. Manne som er oppført som fornærmet i saken, er en 19-åring fra Mandal.

**VENNESLA: Tatt for narkobruk

02.25** Poliiet fikk i natt telefon fra en kvinne i Vennesla som fortalte at en svært berust mann stod utenfor boligen. Han kunne ikke ta vare på seg selv. Politiet reiste til stedet og fant en mann som erkjente bruk av narkotika. Han ble kjørt til arresten i Kristiansand.

**FLEKKEFJORD: Slått ut tann

03.** En mann fikk i natt slått ut deler av en tann da det oppstod en konfrontasjon mellom to personer. Saken vil bli anmeldt.

**MANDAL: Nektet å betale drosjeregning

03.47** Etter å ha blitt kjørt fra Kristiansand til Mandal, nektet passasjeren å gjøre opp for seg. Sjåføren tok dermed kontakt med politiet som kom for å megle. Saken endte med at bror til passasjeren garanterte for beløpet.

**KRISTIANSAND: Knust butikkvindu

04.19** Vandaler har i løpet av natta knust et butikkvindu hos rørleggerfirmaet Reiersen i Kirkegata i Kristiansand. Glassmester har sikret vinduet.

**ARENDAL: Person hoppet ut i veien

05.00** En bilist ved Harebakken i Arendal fikk seg en lite hyggelig opplevelse da en mann plutselig hoppet ut i veien foran bilen. Han ble med nød og neppe ikke pågkjørt. Politiet rykket ut til stedet og påtraff hopperen. Han kunne ikke gi noe godt svar på hvorfor han handlet som han gjorde. Mannen ble kjørt hjem og bedt om å holde seg unna E 18.