**LILLESAND: Utforkjøring

06.07:** Politiet fikk melding om utforkjøring like ved kommunegrensa mellom Lillesand og Birkenes på fv.402. Føreren, en 18 år gammel mann fra distriktet, ringte selv og varslet om hendelsen. Det var kun en person i bilen, og han framsto som uskadd etter legekontroll.

**GRIMSTAD: Innbrudd på byggeplass

07.10:** Melding om innbrudd på en byggeplass på Fevik. Det er usikkert hva som er stjålet. Etter å ha gjort åstedsundersøkelser pågriper politiet fire personer som mistenkes for forholdet.

**BIRKENES: Utforkjøring

07.28:** En mann kjørte av veien og kolliderte med et tre.

VENNESLA: Innbrudd i fabrikk

07.58: Innbrudd i Øvrebø Kassefabrikk. Hoveddøren var brutt opp og diverse verktøy var stjålet. Politiet er på stedet og foretar åstedsundersøkelse.

SONGDALEN: Trafikkuhell

08.25: Politiet fikk melding om et trafikkuhell ved Volleberg. Det var ingen personskade og politiet dro til stedet for å bistå.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

09.48:** Det meldes at det har vært innbrudd i en bil som sto parkert på parkeringsplassen på Kjevik lufthavn.

**FARSUND: Skadeverk på mopedbil

10.14:** Politiet vil undersøke skadeverk på en mopedbil i Farsund.

**AGDER: Opplæring i utrykningskjøring

11.40:** Mellom klokka 08.00 og 15.00 vil politiskolen drive opplæring i utrykningskjøring i hele Agder. Opplæringen vil skje i ukene 9-12. Bilene er uniformerte og merket politihøyskolen. Operasjonsledelsen ber publikum være oppmerksom på dette.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

12.00:** Det kommer melding om at en bil har kjørt på en midtrabatt. Politiet bistår på stedet.

**KRISTISNSAND: Tyveri

12.51:** To personer skal ha stjålet varer fra Elkjøp. En 27 år gammel mann er pågrepet for forholdet.

**ARENDAL: Fotgjenger påkjørt

12.59:** Les egen sak.

**ARENDAL: Plagsomme tiggere

13.04:** Politiet får melding fra Securitas om plagsomme tiggere ved Amfi Arena.

**ARENDAL: Banket opp

13.28:** En person er banket opp og blir sendt til lege for sjekk. Politiet pågriper en 30 år gammel mann for forholdet.

**GRIMSTAD: Brann i vegg

14.43:** Det kommer melding om brann i veggen bak en bakerovn på en adresse i Grimstad. Det skal ikke være et stort forhold og brannvesenet har kontroll.

**ARENDAL: Tyveri fra bil

16.38:** En bil som sto i Parkeringshus Vest i Arendal, har vært utsatt for innbrudd og tyveri. Uvedkommende har tatt seg inn i bilen ved å knuse et vindu. Det er uklart hva som er stjålet fra stedet.

**KRISTIANSAND: Stjålne skilter

17.53:** Det er stjålet to skilter fra en bil som sto i Musseronstien på Hånes i Kristiansand. Tyveriet har skjedd i løpet av de siste to ukene og skiltene har registreringsnummer: PP 59874. **KRISTIANSAND: Slagsmål i Markens

19.59:** Politiet fikk melding om slagsmål i Markens gate. Tre menn blir pågrepet. De tre er 20, 21 og 26 år. To av de mistenkte vil bli anmeldt for trusler mot politiet. De tre mennene vil bli sittende i arresten over natta, for videre avhør tirsdag.