VENNESLA: -Vi fikk melding om en brann klokken 02.15. Det var på Øvrebø Karosseri i Skarpengland. Politiet rykket ut med en patrulje, forteller operasjonsleder, Børge Steinsland, ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Brannvesenet fikk kontroll på brannen klokken 02.45. — Brannvesenet fikk tidlig kontroll på brannen. Det var en ungdomsfest i området der brannen startet. Her var det flere stabler med dekk, og det kan se ut som om brannen var påsatt, sier Steinsland til.

Stakk av

Politiet fikk tak i navnet på flere av de som var tilstede på området.

— Vi sikret navn på en del av de som deltok på festen. En mann ble sett løpende til skogs. Han ble etter kort tid funnet, og innbrakt av politiet. Vi vet ikke om han var involvert i selve brannen, men han skal avhøres i løpet av dagen, sier operasjonslederen. Personen som ble tatt var en 20 åring fra Øvrebø.

Promille

Politiet sier at det er ting som tyder på at 20-åringen kan ha vært i nærheten da brannen startet. Han ble også tatt med inn til promillekontroll.

— Vi har tatt utvidede prøver av han. 20-åringen er mistenkt for å ha kjørt moped i påvirket tilstand, og han ble målt til 1,2 i promille, sier Steinsland.