**ARENDAL: Bråkmakere på pub

00.25** : Politiet får melding om at utestedet Madam Reiersen på Tyholmen har flere uønskede personer i lokalet, og ber om assistanse. Utestedet får bistand fra politiet, som bortviser personene fra stedet.

**ARENDAL: Mer bråk

00.25** : Utestedet Sisters på Tyholmen sliter også med uønskede personer som ikke ønsker å forlate lokalet. Politiet yter bistand, og bortviser også disse fra stedet. — Jeg kan ikke si noe nå om dette var de samme personene som ble bortvist tidligere, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Vidar Neset.

**KRISTIANSAND: Beruset person sov i gata

01.18** : En vekter fra Securitas melder at en mann ligger sovende i en sentrumsnær gate, og fremstår beruset. Politiet kjører mannen hjem.

**ARENDAL: Ny bråkmaker

02.27** : Politiet får en ny telefon fra Sisters på Tyholmen. Denne gangen er det en person som står og banker på utsida av lokalet. Da politiet ankommer stedet har personen imidlertid forduftet.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

06.33 : Det har vært innbrudd i en bil stående parkert utenfor Joker-butikken på Justvik. Det er blitt knust ei rute, og stjålet en gps og et stereoanlegg. Forholdet har blitt anmeldt.

**KRISTIANSAND: Syklet rett i bil

11.16:** En kvinnelig syklist (32) syklet rett inn i fronten på en bil i motgående kjørefelt ved Haumyrveien på Søm. Kvinnen klagde på smerter og ble kjørt til legevakta for kontroll, men ble ikke påført alvorlige skader i sammenstøtet.

GRIMSTAD: Motorsyklist kjørte i 171 km/t på E 18

SONGDALEN: Havnet i grøfta på E 39

KRISTIANSAND: Politiet jakter ruteknuser

**EVJE OG HORNNES: To skadet i slåsskamp

22.40** Det ble meldt om slåssing ved rutebilstasjonen på Evje. En person ble tatt hånd om i ambulanse og en annen fikk en ispose på hodet. De fornærmede er ifølge politiet av utenlandsk opprinnelse.

— Det ser ut til at de ble angrepet av lokale personer, sier operasjonsleder Øystein Vellesen.

Politiet har personalia på de mistenkte.