BYKLE: En veibom i området Hartevassnuten ble natt til søndag kjørt i stykker av ukjente gjerningsmenn. Ifølge personer i hytteområdet er det gjort skade for mellom 20 — 30.000 kroner.

— Politiet har en formening om hvilken bil som kan ha utført skadeverket. Omkring klokken 03 i natt fikk politiet melding om at en BMW hadde kjørt i grøfta ved Sporttellet på Hovden. Denne bilen er tidligere observert kjørende på veien hvor bommen er ødelagt, opplyser Hans Petter Osaland, operasjonsleder i Agder politidistrikt til fvn.no.

Ifølge Osaland har politiet sikret registreringsnummeret på bilen som havnet i grøfta og kjenner identiteten til eieren. BMWen er ikke meldt stjålet.

— Vi rakk ikke fram til åstedet før føreren var forsvunnet fra stedet, sier operasjonslederen.

KRISTIANSAND: Ingen med ulovlig promille

Politiet holdt søndag formiddag promillekontroll på Rona øst for Kristiansand sentrum. 125 sjåfører ble kontrollert. To føreren blåste slik at det ble utslag på politiets Intoxilyser, men ingen hadde promille over det tillatte nivå.

En person ble imidlertid anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, opplyser politiet.

**SØGNE: Innbrudd i bolig

09.39** En boligeier ringte politiet søndag formiddag og fortalte at tyver hadde slått til mot boligen i Ausvigheia. Det dreier seg om et såkalt innstigningstyveri hvor tyvene har tatt seg inn gjennom et vindu. Det er stjålet blant annet en PC, mobiltelefon, videokamera, bil-dvd-spiller, eksterne harddisker og sju pass.

**FLEKKEFJORD: Skadeverk i salong

11.11** Vandaler har utført skadeverk på Maj Britts Hud og fotterapi i løpet av natta. Ifølge innringer er det knust et speil og rotet rundt i salongen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Søm

11.36** Tyver har tatt seg inn i en bolig i Torsvikkleiva på Søm ved å knuse et vindu i stua. Da fvn.no snakket med politiet søndag formiddag, hadde ikke tjenestemenn vært på stedet ennå. Det er derfor usikkert hva som er stjålet.