KRISTIANSAND: Ikke gyldig førerkort

01.00: Stoppes en bil i Skippergata. Bilen føres av en 26 år gammel mann som ikke har gyldig førerkort. Mannen anmeldes.

SONGDALEN: Hvitt pulver

02.47: Stanses en bilist på E39 ved Farvannet. Vedkommende mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Man finner brukerutstyr for narkotika i bilen, hasj, samt en pose hvitt pulver i bilen. Vedkommende blir tatt med for såkalt utvidet blodprøve. Bilisten har ikke gyldig førerkort.

GRIMSTAD: Hasjfunn

04.22: Stoppes en mannlig bilist — som man tror kjører bil i hasjrus. Det blir funnet hasj i bilen. Personen tas med for utvidet blodprøve.

**GRIMSTAD: Tatt med feil skilter

06.30:** En motorsykkel med feil skilter ble stoppet på Esso Feviktoppen. Politiet jobber utover dagen med å bringe klarhet i saken. To er pågrepet, opplyser Ove Austenaa, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

KRISTIANSAND: Båttyveri

En hvit rib med noe lysblått av merket Grand b480 meldes stjålet. Båten lå i Otra like ved Sødal terrasse, men er stjålet. Båten er en 2004-modell.

KRISTIANSAND: Stjålet kjennemerke

Skiltene PP81349 er meldt stjålet fra Skomakergata på Hellemyr.

EVJE OG HORNNES: Kontroll

I forbindelse med en kontroll på riksvei 9 ved Evje ble 50 bilførere sjekket for promille. Ingen var påvirket, men én fører manglet førerkort og anmeldes for det.

**MANDAL: Motorstopp

10.56:** En lystbåt har fått motorstopp ved Storøya utenfor Mandal. Redningsskøyta Hvaler blir rekvirert og tauer båten inn.

**MANDAL: Tatt med hasj

11.08:** En mann blir pågrepet med fem gram hasj i Mandal.

**MARNARDAL: Hærverk

12.09:** Pøbler har vært inne i naturbarnehagen på Laudal for å gjøre skadeverk. En lavvo er revet i stykker.