ARENDAL: Stjal pc

09.21 Tyver har i løpet av natten brutt seg inn i fylkeshuset i Arendal og stjålet en pc. Gjerningspersonene kom seg inn via et vindu i første etasje.

**SONGDALEN: Mistet tilhengerhjul

09.42** En bilfører fikk problemer da et tilhengerhjul løsnet på E 39 ved Brennåsen. Politiet hjalp til med trafikkdirigering fram til føreren kunne kjøre videre.

**KRISTIANSAND: Rotet i søppeldunker

09.47** Politiet fikk melding om at flere personer i en bil snoket rundt ved dagligvarebutikken Coop Extra på Lund. En patrulje sjekket bilen og noterte personalia. Personene, som er fra Romania, skal ha rotet i søppeldunker. De fikk beskjed fra politiet om å slutte med det.

**KRISTIANSAND: Pågående tigger

11.21** Politiet ble tilkalt til rutebilstasjonen i Kristiansand for å fjerne en svært pågående tigger. Passasjerene som meldte fra til politiet, opplevde mannens oppførsel som svært ubehagelig.

**VENNESLA: Tatt med hasj

13.45:** En mann i slutten av 20-årene ble pågrepet etter mistanke om bruk og besittelse av narkotika. Mannen ble løslatt etter avhør og har vedtatt et forelegg for kjøp og bruk av hasj.

ARENDAL: Satt sprøyter i parkeringshus

Tre personer ble observert idet de satte sprøyter med ukjent innhold inne i et parkeringshus. En av personene var i såpass dårlig forfatning at han ble sendt til legevakta for sjekk.

KRISTIANSAND: Kjørte i sjøen ved Kjosbukta