OSLO: — Ryggen plager meg ennå, men nå er jeg tålig igjen. Jeg vil ha med meg de siste sendingene fra vårt studio på Kontraskjæret, sier den tidligere journalisten i Fædrelandsvennen, som har gjort brakkarriere på TV2.

Julie Strømsvåg.

Det vil si karrieren holdt på å ende med et brak også, da Julie falt i gulvet under et TV-opptak i fjor og ødela ryggen. I månedvis var hun sykemeldt.— Siste operasjon skjer i september. Da håper jeg å bli helt bra igjen. Nå har jeg stått på jobb i to uker. Derfor måtte jeg rett og slett gi opp lørdag. Jeg våknet med de smertene, forteller hun.

Sørlandskjendis

Julie er blitt en av Sørlandets største kjendiser. Da ryggen slo seg vrang igjen, ble det til nyhetssaker i nesten alle medier.

— Thsawe i Madcon rev og slet i deg og ville danse på direkten. Det var ikke derfor ryggen gikk?

”Ikke skyld på Madcon. De var helt ville, men det var bare gøy, selv om jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre på direkten. Men ryggen hadde gått uansett.

Julie Strømsvåg, TV2-profil- Nei, nei. Ikke skyld på Madcon. De var helt ville, men det var bare gøy, selv om jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre på direkten. Men ryggen hadde gått uansett. Det har ikke noe med dem å gjøre, men med tretthet.

Hjertet taler

Julie begynte fotball-VM med fornufttips om Spania og Brasil i finalen. Nå har hjertet tatt over.

— Helter som faller og reiser seg igjen er stort. Jeg har falt helt for Maradona, ikke minst måten han behandler spillerne. Argentina vinner. Og min drøm er en gang å få intervjuet ham på direkten, ler Julie Strømsvåg, som kommer til Sørlandet etter hvert. Hun må bare lande fotball-VM.