Flere personer fikk en natt i arresten etter å ha havnet i trøbbel natt til søndag. Her er noe av politiets loggførte hendelser i Agder politidistrikt natt til søndag 23. oktober.

**KRISTIANSAND: Slagsmål i Markens

23.46** Politiet får melding om slagsmål i Markens. Ifølge meldingen skal flere ungdommer være involvert i bruduljene. Da patruljen ankom stedet hadde ungdommene forsvunnet fra stedet.

**LILLESAND: Havnet i arresten

00.08** En 20 år gammel mann fra Grimstad havner i arresten etter å ha stelt i stand kvalm for en annen person. Ifølge politiet oppførte den sterkt berusede 20-åringen seg utagerende. Mannen var i tillegg i besittelse av narkotiske tabletter og blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Tatt med buksene nede

01.06** En herremann på 26 år fra Kristiansand blir anmeldt for urinering på offentlig sted i Tollbodgata.

**ARENDAL: Havnet i arresten etter slagsmål

01.40** En politipatrulje kommer over et slagsmål i Arendal sentrum. En 19 år gammel mann fra Grimstad blir innbrakt for ordensforstyrrelse og anmeldt.

**KRISTIANSAND: Skallet til dørvakt

01.52** Politiet bistår dørvaktene på Havana etter at en 33 år gammel mann fra Kristiansand bestemmer seg for å skalle til en av dørvaktene på stedet. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse og må tilbringe natten i arresten.

**KRISTIANSAND Passet ikke godt nok på hunden — ble slått

02.00** Politiet får melding om en mann som blir slått av en dame i Tollbodgata i Kristiansand. De to skal ikke være bekjente av hverandre. Ifølge politiet slo den 24 år gamle kvinnen til mannen fordi hun syntes at han ikke passet godt nok på hunden sin.

**KRISTIANSAND: Sparket til politbil og forulempet politimann

02.10** En 24 år gammel mann fra Arendal formelig ber om å bli satt i arresten etter å ha sparket til en politibil i Kirkegata i Arendal. - Det er jo lurt å gjøre når man går med hasj i lommen, kommenterer operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt tørt. I tillegg til å være i besittelse av hasj skal 24-åringen ha forulempet en av politimennene. Han blir dermed anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann.

**KRISTIANSAND: Slo til dørvakt og kunde

02.33** Ansatte ved McDonalds ber om hjelp av politiet etter at en gjest slår til en dørvakt og deretter langer ut mot en annen kunde. En 31 år gammel mann fra Saltrød blir anmeldt for ordensforstyrrelse. Politiet avventer nå anmeldelse fra de to fornærmede i saken.

**FLEKKEFJORD: Sendt til legevakta

02.29** En person blir sendt til legevakta i Flekkefjord for sjekk etter et ampert oppgjør på Rosfjord hotel. Politiet beskriver forholdet som som oppstod på hotellet som uoversiktlig og avventer anmeldelse i saken.

**KRISTIANSAND: Ble bedt om å fjerne seg - valgte å komme tilbake

02.20** En 33 år gammel mann fra Kristiansand havner i kasjotten etter å ha nektet å etterkomme ordre om å fjerne seg fra stedet.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å sparke ned døren på politistasjonen

02.37** En 34 år gammel mann får tidenes korteste tur til arresten etter å først ha ringt på dørklokken til Kristiansand politistasjon, for deretter å bestemme seg for å forsøke å sparke døren ned. - Det er jo relativt lurt lurt å gjøre når du blir filmet, sier operajsonsleder Børge Steinsland, som valgte å gi mannen husly for natten i arresten i stedet.

**KRISTIANSAND: Sendt til legevakta

03.01** Politiet hjelper en mann på Rutebilstasjonen i Vestre Strandgate. Mannen oppgir at han har sterke smerter i et bein. Ifølge operasjonsleder Børge Steinsland kan det være snakk om beinbrudd. Årsaken til skaden skal være ukjent. Mannen blir kjørt til legevakten for nærmere undersøkelser og behandling.

**KRISTIANSAND: Slagsmål i sentrum

03.06** Politiet rykker etter melding om slagsmål mellom flere personer utenfor MacDonalds i Arendal sentrum. Tumultene roet seg da politiet ankom stedet og forholdet ble ordnet på stedet.

**KRISTIANSAND: Urinerte på gata - la seg ned for å sove

04.39** En kraftig beruset mann blir tatt for urinering på offentlig sted i Dronningensgate. Etter å ha gjort sitt fornødne fant 28-åringen det for godt å legge seg ned for å sove - i urinen. Mannen ble innbrakt til Kristiansand politistasjon hvor han fikk en tørr seng å sove i for natten.

**KRISTIANSAND: Tatt med våpen replica

06.25** En 47 år gammel mann blitt tatt kjørende på en uregistrert moped. Mannen, som er en kjenning av politiet, var også i besittelse av et replica våpen i ryggsekken sin. Han ble tatt med inn til avhør