Se Torkildsen besvime i videoen over. FOTO: Novemberfilm KRISTIANSAND: — Jeg fikk meg en ganske hard trøkk, da jeg datt i steinflisene, sier dyrepasser Trygve Torkildsen til fvn.no.

I kveldens premiere av ”Dyrepasserne” sesong to på TV2 kommer lillesanderen i fokus, når han deiser i bakken under en operasjon.

Egg satt fast

Hendelsen skjedde i juni i fjor. Slangen Cleopatra hadde blitt syk, og måtte under kniven.

— Syv egg hadde satt seg fast inne i slangen og vokste seg større og større. Hvis vi ikke hadde gjort noe ville eggene råtne og drepe slangen innenfra, forteller Torkildsen.

Torkildsen har jobbet i Dyreparken i seks år. Dyrepasseren sier han har vært med på operasjoner, slakting og fødsler uten å gå i bakken. Han tror besvimelsen skyldes flere forhold;

Kameramann spydde

— Jeg hadde ikke spist eller drukket noe den dagen. I tillegg var vi veldig mange inne i det lille operasjonsrommet. Kameramannen som filmet oss hadde nettopp spydd to ganger, og noe av bedøvelsesgassen til slangen kom ut i rommet, sier 33-åringen.

— Jeg kan likevel ikke stikke under en stol at det var kuttingen som trigget det.

Hjernerystelse

Torkildsen faller i gulvet med et smell og må dras ut av operasjonsrommet av to kolleger.

På utsiden brukte han en halvtime på å komme til hektene igjen. På legevakten konstaterte de at han hadde pådratt seg en hjernerystelse i fallet.

— Jeg har blitt mobbet litt av noen kompiser etter at det ble vist klipp fra hendelsen på tv, sier Torkildsen, som hevder han har prøvd å holde seg mest mulig unna tv-kameraene under innspillingene i Dyreparken.

Episoden går på TV2 fredag kveld. Serien fra Dyreparken vil gå på kanalen utover høsten.