LILLESAND: — Det har vi også gitt utrykk for, sier Vagle. Stemningen er spent i valglokalet i Lillesand en time før stengetid.

— Jeg har en følelse av at Høyre vil gjøre et godt valg, men ikke så godt som ved forrige valg, sier Aps ordførerkandidat, Leif Vagle.

Ordfører Arne Thomassen er ventet å bli valgets suverene vinner. Og i øyeblikket tyder stemningen på at han er uten reelle utfordrere.

Men Arbeiderpartiet vil ha et ord med i laget i neste periode og går gjerne i diskusjon med Høyre om vervet som varaordfører.

For øvrig gleder Vagle seg over fremgangen til Arbeiderpartiet på landsplan, men er usikker på hvordan dette vil slå ut lokalt.

Han er også spent på fremmøteprosenten.

— Et godt fremmøte kan få positive utslag for Arbeiderpartiet. Av erfaring gjør vi ofte et dårligere valg dersom mange velger å sitte hjemme på valgdagen, sier han.

Målet er å beholde de fire bystyrerepresentantene slik som i dag.

I Lillesand har vi redusert antallet bystyremedlemmer fra 29 til 27 representanter. Vi vil derfor være fornøyde om vi får beholde fire representanter også i neste fire års periode, sier han.

Marianne Gauslaa