**KRISTIANSAND: Kvinne (87) savnet fra omsorgssenter

00.12** En eldre kvinne ble natt til onsdag meldt savnet fra et omsorgssenter ved Møvig. Kvinnen hadde forlatt stedet kun iført nattkjole og tøfler. Politiet rykket ut til stedet og fant etter en times tid kvinnen.

**KRISTIANSAND: Slagsmål på pub

00.25** Politiet fikk i natt flere meldinger om slagsmål på utestedet Six Pence pub i Kristiansand sentrum. Da politiet kom til stedet, hadde en person forsvunnet til fots.

**MANDAL: Tatt med narkotika

02.15** En mann (29) fra Søgne ble i natt tatt med mindre mengder narkotika.

**FARSUND: Steinlokker raste ut i veibanen

06.24** Politiet ble onsdag morgen varslet om at steinblokker hadde rast ut i veien ved Viksvannet på Spind. Vegvesenet sendte folk til stedet og entreprenøren Risa tok over sikringen klokken 06.50. **SØGNE: Kjørte i midtrabatt

07.30:** Les egen sak.

**TVEDESTRAND: Stjålet bil

09.29:** Fra Nesverk iTvedestrand er det i løpet av natten stjålet en mørkegrønn Ford Mondeo med registreringsnummer PN 94192. Forholdet er anmeldt.

**VENNESLA: Tatt for naskeri

08.20:** En 15 år gammel gutt ble tatt for naskeri fra Rimi i Vennesla. Han ble tatt med inn på VenneslaLensmannskontor for avhør sammen med sin mor som verge. I løpet avavhøret erkjente gutten flere tyverier fra samme sted.

**TVEDESTRAND: Kjørte uten førerkort

10.06:** En politipatrulje i Tvedestrandstoppet en bilist uten gyldig førerkort. Bilen blir avskiltet og sjåføren, en 66 år gammel mann, blir anmeldt for kjøring uten førerkort.

**KRISTIANSAND: Bil forsøkt stjålet

15.15:** Politiet fikk melding om forsøk på bilbrukstyveri på en BMW på parkeringsplassen til Aker på Dvergsnes. Rattstammen skal være brutt i stykker.