Se video fra innspillingen over.

KRISTIANSAND: Thom Hell var mandag på skolebesøk i klasse 8C på Vigvoll skole på Hånes, hvor nevøen Jørgen Helland Aasen er elev. Jørgen er plukket ut av onkel Thom til å synge i koret hans i «Det store korslaget».

– Jørgen er mye tøffere enn jeg var da jeg var liten. Jeg turde ikke gå på en scene før på gymnaset, mens han allerede har sunget på skoleforestillinger. Det er fint for ham å få denne erfaringen når han er så ivrig til å synge, sier Thom Hell.

Innslag til fredag

Et filmteam fra TV2 var også med til skolen for å spille inn et innslag fra Jørgens klasse til fredagens direktesending.

Den etablerte Kristiansandsartisten er ikke helt komfortabel foran filmkameraet.

— Jeg må bare være meg sjøl.Jeg er nok ikke en stor skuespiller, men jeg trenger ikke spille så mye her. Det er veldig ekte, selv om vi må gjøre ting flere ganger, sier Hell.

Se og hør

Hvordan har det vært med å være med i dette tv-programmet så langt?

— Det er veldig morsomt og koret mitt smitter meg med mye entusiasme. Det verste er kanskje at jeg må snakke med Se og hør og sånn, for det er ikke helt meg, smiler korlederen.

Nevø Jørgen synes det er stas å få fri fra skolen to dager i uka for å være med i tv-konkurransen. Hver torsdag morgen tar han bussen tidlig til Oslo for å forberede seg til sending og ettermiddagene går med til øving. Jørgen er den nest yngste som er med i konkurransen i år. Ei jente på tolv år som er med på laget til Erik og Kriss er ett år yngre.

— Å være med på «Det store korslaget» er mye gøyere enn å være på skolen, sier Jørgen som har sunget en del de siste årene. Han har blant annet opptrådt tre ganger på barneskolen foran hele skolen. Thom Hell er imponert over den unge nevøen sin.

Se video fra innspillingen over.