**VENNESLA: Tatt med tyvegods

23.48** En 18 år gammel mann fra Kristiansand blir pågrepet mistenkt for et innbrudd i en bolig i Vennesla kort tid før. Mannen var i besittelse av tyvegods da han ble pågrepet og ble kjørt til arresten arresten i Kristiansand.

**TVEDESTRAND: Skadeverk

01.57** Politiet får melding om ruteknusing på en adresse i Tvedestrand. Det er så langt ikke pågrepet noen i saken.

**KVINESDAL: Festbråk

02.32** Politiet får melding om en høylytt fest på en sentrumsnær adresse i Kvinesdal. Festen blir tonet ned betrakelig etter politiets oppbud.

**KRISTIANSAND: Kastet rundt varer

03.36** En 25 år gammel mann blir innbrakt for ordensforstyrrelse på offentlig sted etter å ha kastet rundt varer og lagde kvalm på en Esso-stasjon.

**LYNGDAL: Biltyveri

04.08** Politiet får melding om en bilforretning i Lyngdal som har hatt ubudne gjester i nattens løp. Ifølge politiet har en eller flere gjerningspersoner brutt seg inn gjennom et vindu og stjålet en sølvgrå Mercedes Sedan 2003 modell. Bilen er uregistert.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

04.34** En 23 år gammel mann blir anmeldt for å ha kjørt uten førekort etter en trafikkontroll ved Gartnerløkka i Kristiansand. Mannen var i tillegg i besittelse av mindre mengder amfetamin.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

07.50** fikk politiet melding om tyveri av bil fra Slettheiveien. Bilen er en sølvfarget Skoda Fabia, og har registreringsnummer PP 87281. **KRISTIANSAND: Biltyveri

09.00** fikk politiet melding om tyveri av bil fra Dronningens gate. Bilen er av merket Nissan, og har registreringsnummer AG 92087. **ARENDAL: Innbrudd

10.18** fikk politiet melding om innbrudd i en bolig på Bjorbekk i Arendal. Tyvene hadde tatt seg inn via en verandadør og stjålet en forsterker og diverse datautstyr.