ÅMLI: Disse tyvene hadde nemlig tatt seg bryet med å lø opp et favn med ved i Åmli.

Det var ved 13-tiden mandag at vedeieren i Åmli varslet politiet om at tyver hadde forsynt seg av vedlageret hans.

— Tyvene skal ha stjålet omkring et favn med ved. Ifølge eieren har trolig tyveriet blitt gjennomført en gang i løpet av helga, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Vidar Neset, til fvn.no.

Vedstabelen stod plassert like ved Stigvassmoen i Åmli.

— Det var furuved som var stjålet, opplyser Neset.

Her kan du lese hvor mye et favn er. (Store norske leksikon)

**BIRKENES: Påkjørsel av elg

14.52** En sjåfør kontakter politiet og varsler at han har kjørt på en elg på riksvei 42. Påkjørselen skal ikke ha skjedd langt i fra kommunegrensen ved Mykland i Froland. Politiet har varslet Viltnemnda.

**KRISTIANSAND: Tyveri i butikk

15.01** En kvinne skal ha stjålet varer inne på butikken Madam Mim i Kirkegata i Kristiansand mandag ettermiddag. Politiet har fått et signalement på kvinnen, og mener å vite hvem hun er.

Ifølge politiet har det også vært innbrudd på Kiwi-butikken i Tollbodgata. Betjeningen har navngitt vedkommende overfor politiet.

**ÅSERAL: Stjålet firehjuling

15.30** Det er stjålet en firehjuling fra et gårdsbruk i Åseral. Tyvene skal ha tatt seg inn i bygningen ved å knuse vinduet i inngangsdøra.

**KRISTIANSAND: Bilinnbrudd

16.42** Mandag ettermiddag brøt tyver seg inn i en bil som stod parkert i Kristins vei på Gimlekollen i Kristiansand. Ifølge eierne er det stjålet en skolesekk innholdende bøker og en laptop.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i boder

16.15** Det har vært innbrudd i boder i et hybelbygg i Marviksveien på Lund. Politiet har ennå ikke fått undersøkt saken nærmere.