KRISTIANSAND: – Hun er fremdeles ikke kommet til rette og politiet ønsker fremdeles tips i saken, sier leder av etterforskningsseksjonen ved Kristiansand politistasjon, Harald Hollerud, til Fædrelandsvennen.

Den 31 år gamle savnede kvinnen ble sist sett på Høietun i 04-tiden natt til lørdag 15. juli.

– Politiet har søkt i området med drone og personell, men det er snakk om store områder og ulent terreng, sier Hollerud.

Han understreker at kvinnen også kan befinne seg helt andre steder.

Søk

Senest tirsdag ettermiddag – 10 dager etter forrige sikre observasjon av kvinnen –søkte politiet i området rundt Høietun og riksvei 9.

Politiet har så langt fått mange tips, men ingen av disse har utløst funn eller gjennombrudd i saken.

– Men vi ønsker flere tips. Vi er helt avhengig av folks observasjoner for å få et bilde av kvinnens bevegelsesmønster, sier Hollerud.

Bekymret

Etter det Fædrelandsvennen kjenner til, har det ikke vært mulig for politiet å innhente elektroniske spor fra kvinnen siden hun forsvant.

Den savnede er 165 centimeter høy og hun har mørkt hår med dreads. Hun har også arr/mørke flekker under øynene og en føflekk på høyre side av nesen.

– Det kan være grunner til at hun unngår å komme i kontakt med andre, men hun er ikke farlig å ta kontakt med, sier Harald Hollerud i politiet.

Ettersom det nå er gått lang tid siden forrige observasjon, er politiet bekymret for kvinnen og oppfordrer publikum til å ta kontakt dersom de vet noe om forsvinningen.

Det er ikke mistanke om at det skal ha tilstøtt kvinnen noe kriminelt, ifølge politiet.

Tirsdag søkte politiet med drone og ytterligere ressurser i skogsområdene rundt Høietun og riksvei 9 nord for Mosby i Kristiansand. Foto: Anders Mjaaland