— Kjempeflott skiføre, sa Sandra Solberg og Marlene Roland,som vi møtte da de la ut i flotte løyper på Sandripheia torsdag.

Med sen vinter langs kysten var det faktisk bare andreskituren i år for Sandra.

Marlene kan neppe skylde på dårlige vintre for at detifølge henne selv er minst ti år siden hun hadde ski på beina sist.

Hun fikkimidlertid god faglig veiledning av venninnen Sandra på vei ned den førsteutforkjøringen i lysløypa på Sandripheia.

De to jentene var på hjemmebane, begge fra Øvrebø, og synesdet er flott med skiløyper like i nærheten av der de bor.

Og det var virkelig grunn til å nyte skituren dennetorsdagen. For endelig hadde løypekjørerne i Vennesla fått tilstrekkelig snøtil å lage de reneste OL-sporene både i den korte løypa, i 3,5 kilometeren og iturløypene på Drivenesheia og over Moseidvarden.

Med to, tre kuldegrader og nysnø fra dagen før, var det bareå legge litt blå extra under sålen, og dermed hadde en suverene ski.

Løypekjørerne var også i full gang med å preparere den største hoppbakken påSandrip slik at distriktets skihoppere kan få trening på hjemmebane.

En klasse fra Hunsfos skole hadde også inntatt skiløypene påSandripheia under ledelse av lærer Harry Andersen, kjent skitrener og skilederi Vindbjart. Både lærer og elever så ut til å storkose seg i de flotte løypene.