**KVINESDAL: Beruset restaurantgjest

01.17** Politiet måtte ta hånd om en beruset restaurantgjest ved Tinius i Industrigaten. Mannen ble kjørt hjem av bekjente.

**GRIMSTAD: Slåsskamp i Storgaten

01.26** To menn røk i tottene på hverandre i sentrum. Da politiet kom, var det ferdige med hverandre. Ingen av dem ønsket å anmelde forholdet.

MANDAL: Slåsskamp ved puben En mann på 40 år og en på 19, begge fra Mandal, slåss utenfor puben. De to ble kjørt bort av politiet, og de får selv vurdere om de vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Stjal godteri fra Voie grendehus?

02.15** Det har muligens vært innbrudd på grendehuset i Voie. Det ser ut til at det er godteri tyvene har stukket av med.

LILLESAND: Bil på taket med berusede menn i

**KRISTIANSAND: Slåsskamp ved Havana

03.19** To menn slåss, og det var umulig for politiet å avgjøre hvem som hadde skylda, dermed ble det ingen politianmeldelse. Kamphanene er begge i 30-årene.

**KRISTIANSAND: Slo til Harveys-vakt

03.39** En gjest på Harvey slo til en av vaktene. Mannen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse, i tillegg til at vakten muligens også anmelder den 21 år gamle mannen fra Songdalen.

**GRIMSTAD: Stakk fra drosjeregning

08.20** Ti menn stakk fra en taxi på Fevik. En UP-patrulje som var i området fikk hanket inn den ene av dem, en 20 år gammel mann fra Grimstad.

**LINDESNES: Innbrudd på Montér

09.40** I løpet av natta har tyver tatt seg inn på forretningen i Sør-Audnedal. Fire sørlandsskuffer, tre høytrykksspyler og et Norges-aggregat ble stjålet.

**GRIMSTAD: Fant stjålet bil

09.54** En Opel Omega ble funnet hensatt. Den ble stjålet i Oslo for noen dager siden.

ÅSERAL: Hyundai stjålet I løpet av natta er en rød Hyundai Sonata stjålet fra Bortelid. Registreringsnummeret er PN 97780. **ARENDAL: Bråkmakere i Vesterveien

14.09** Politiet fikk rett over klokken 14.00 lørdag melding om bråk på en adresse i Vesterveien i Arendal. En patrulje rykket ut til adressen og fikk roet gemyttene til de involverte. Klokken 18.09 fikk politiet nok en melding om at bråkmakerne var vendt tilbake til stedet, og de rykket da ut igjen og måtte be den ene av personene om å fjerne seg og ikke komme tilbake.

**TVEDESTRAND: To biler frontkolliderte

14.41** To personer frontkolliderte på en smal vei i Tvedestrand lørdag ettermiddag. En av bilførerne kom lettere til skade, men bilene hadde lav fart.

**KRISTIANSAND: Brann i redskapsbod

16.15** Det oppstod brann i en redskapsbod i en hage i Ærfuglveien i Vågsbygd lørdag ettermiddag. Årsaken til brannen skal ha vært at det ble brent kvister rett i nærheten og at glørne sprutet inn i bua. Bua fikk kun lettere skader i brannen.

HOVDEN: Redningsaksjon på Hovden

KRISTIANSAND: Truet turgåer med pistol

KRISTIANSAND: Kolliderte ved Rundingen

**DRANGEID: Kjørte i fylla på moped

21.08** En 20 år gammel mann av polsk opprinnelse ble lørdag kveld tatt for å kjøre i fylla med en kvinnelig passasjer på mopet i Drangeid. Jenta som satt bakpå var mindreårig og ble hentet av foreldrene etter hendelsen. Også hun vår påvirket av alkohol.

**LYNGDAL: Slo i stykker nesa

22.38** En 19-åring fra Lyngdal vil bli anmeldt for å ha knukket nesa på en annen mann i Lyngdal lørdag kveld. Det var den fornærmede selv som ringte politiet og fortalte at 19-åringen hadde slått han.

**KRISTIANSAND: Pøblet seg på bussen

22.40** En bussjåfør stoppet lørdag kveld utenfor politistasjonen i Kristiansand da han fikk problemer med to unge gutter som laget bråk på bussen. Guttene var henholdsvis 18 og 19 år gamle og opprinnelig bosatt på en barnevernsintitusjon i området. Politiet tok hånd om ungdommene til ansatte fra institusjonen hentet dem.