KRISTIANSAND: En 16 år gammel gutt, som opprinnelig kommer fra Romerike og nå sitter i varetekt, ble domfelt for ranet av Sparebanken Pluss på Rona 19. juli i år. Han deltok også i ranet av Hydro Texacostasjonen på Hånes mandag 12. juli, ranet av en buss-sjåfør på Hånes 14. juli og ranet av 7-Elevenstasjonen på Brennåsen 15. juli, bare få timer etter ranet på Hånes. Ble dømt til fengsel i to år, hvorav ett år og ni måneder er gjort betinget.

En 15 år gammel fra Kristiansand gutt ble dømt for bankranet, bussranet, bensinstasjonsranene på Hånes, Mones i Mandal og Brennåsen, et biltyveri, og et innbruddstyveri i en barnevernsinstitusjon på Mosby. 15-åringen sitter i varetekt. Dømt til to års fengsel, hvorav ett år og syv måneder er gjort betinget.

En 17 år gammel gutt fra Kristiansand ble dømt for bankranet, bussranet, heleri etter 7-elevenranet og innbruddet på Mosby. Dømt til 412 timers samfunnsstraff.

Den fjerde tiltalte, en 20 år gammel gutt fra Kristiansand, ble dømt for bussranet og for medvirkning til ranet av 7-elevenstasjonen på Rosseland, hvor han for øvrig tidligere har jobbet. Dømt til fengsel i ett år og to måneder, derav seks måneder betinget.

Den femte, en 17 år gammel gutt fra Kristiansand, ble dømt for bussranet, heleri av penger etter 7-Elevenranet på Rosseland og innbruddet på Mosby. Dømt til fengsel i ett år og åtte måneder, derav ett år og to måender betinget.

Utbyttet ved bankranet var 60.000 kroner, bussranet 3.400 kroner, ranet på Hydro Texaco 3.400 kroner, ranet på Brennåsen 5.000 kroner, og ranet på bensinstasjonen ved Mones i Mandal hundre kroner.