**KVINESDAL: Jukset med bilskilter

15.27:** En politipatrulje kommer over en bil med falske bilskilter. Eieren innrømmer å ha jukset med skiltene. Vedkommende vil bli anmeldt for forholdet.

**KVINESDAL: Innbrudd

15.35:** En huseier i Ytre Haugland melder om innbrudd i boligen. Ei kjellerdør er brutt opp, og en forsterker er stjålet. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse.

**GJERSTAD: Knuste bilruter

16.02:** En boligeier melder om at to personer er på vei inn i vedkommendes leilighet. De to har oppsøkt personens adresse for å kreve inn penger. I forbindelse med innkrevingen knuste de sidevinduet og frontruta på en bil. Forholdet vil bli anmeldt, og de to personene er pålagt av politiet å holde seg borte fra eiendommen.

**KRISTIANSAND: Pågrepet med stoff

17.07:** En patrulje i Kristiansand pågriper en person som er i besittelse av tre gram amfetamin og et halvt gram hasj. Pågripelsen skjedde i Tollbodgata.

**SONGDALEN: Mopedtyveri i Finsland

17.09:** En Senda-moped blir meldt stjålet fra Kilen i Finsland. Registreringsnummer: PU 7797. **KRISTIANSAND: Lå strak ut ved Rona

22.35:** Det blir meldt om en person som ligger rett ut ved Rona. En patrulje tar med seg personer for sjekk på legevakta.

**ARENDAL: Slåsskamp ved grendehus

22.46:** Politiet får melding om en slåsskamp ved Myra grendehus. Når politipatruljen kommer til stedet, viser det seg at to personer har vært involvert i en heftig slåsskamp. Andre personer har forsøkt å skill de to.

To personer blir kjørt til legevakta. Politiet forsøker å få klarhet i hva som har skjedd.

LES OGSÅ: Nattens politilogg