FLEKKEFJORD: — Vi har fått mange henvendelser om dette fra buss-selskap, pendlere og dem som er med på kveldsaktiviteter. Jeg skjønner at folk er frustrert, for det er ikke akkurat flust med gode omkjøringsmuligheter, sier ingeniør Erlend Claussen i Statens vegvesen til avisen Agder.

RASSIKRING: Veien mellom Flikka og Gyland har flere ganger blitt rassikret. Dette er fra et tidligere arbeid. Foto: Kjartan Bjelland

Tidligere denne uken ble det kjent at E 39 mellom Flikka i Flekkefjord og Rogaland grense skal stenges i omkring to måneder. Årsaken er vedlikeholdsarbeid i tunneler samt rensking av løse steinblokker langs veien.På strekningen passerer det ifølge Agder gjennomsnittlig 4000 kjøretøy i døgnet.

— Vi har i samarbeid med entreprenøren bestemt å endre stengingen fra klokken 21 til klokken 23. Veien åpner igjen klokken seks om morgenen slik som tidligere annonsert. Det kan hende vi i perioder kan lose noe av lokaltrafikken om Lavollbakkene, men det får vi komme tilbake til, opplyser Claussen.