KRISTIANSAND: Politiet lette i natt etter to russ som etter all sannsynlighet stakk av med et akuttskrin etter et besøk ved legevakten i Kristiansand.

— Ansatte ved legevakta ringte og sa de helt bestemt hadde sett at to russ stjal et lite akuttskrin som inneholder litt medisiner.

Politiet rykket ut til området, men har ikke pågrepet noen.

**ARENDAL: Slagsmål i sentrum

00.50** To personer er anmeldt etter at de barket sammen utenfor puben Barrique i Arendal natt til søndag. De to mennene på 43 og 47 år fra Arendal ble begge pågrepet av politiet.

**KRISTIANSAND: Stjal blomsterbuketter

01.00** Ansatte ved Shell elvegata ringte politiet i natt og fortalte at de var frastjålet flere blomsterbuketter. Ifølge betjeningen skal tyvene ha stukket fra stedet på sykler. Politiet har ikke pågrepet noen.

**RISØR: Innbruddsforsøk mot drosjesentralen

01.57** En drosjesjåfør overrasket en innbruddstyv ved sentralen i Risør. Ifølge sjåføren var det en ung tyv som forsøkte å ta seg inn i bygget. Mannen stakk fra stedet, og saken vil bli etterforsket fra politiets side.

**KRISTIANSAND: Ruskjørte uten lappen

02.00** Politiet stoppet i natt en sjåfør i Nordre hovedgårdsvei som mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Den 45 år gamle mannen fra Søgne har heller ikke førerkort.

**KRISTIANSAND: Mistenkt for innbruddsforsøk

03.55** En 36 år gammel mann ble i natt pågrepet i garasjeanlegget ved Statoil i Elvegata. Ifølge en innringer virket mannens tilstedeværelse mistenkelig, og dermed rykket politiet til stedet. Politiet vil ikke slå fast at mannen skulle gjør innbrudd, men han ble tatt med til stasjonen for bestittelse av ett gram hasj og ett gram amfetamin.

KRISTIANSAND: Innbrudd i Kristian Fjerdes gate

08.13 får politiet melding om at det i løpet av natten har vært innbrudd i en bygning med kommunal virksomhet i Kristian Fjerdes gate. Det er stjålet diverse verktøy og nøkler.

KRISTIANSAND: Knuste vinduer på Steinerskolen

08.40 oppdaget ansatte ved Steinerskolen at noen hadde knust flere av vinduene på skolen. De antar at det har skjedd i løpet av natt til søndag. Skolen har vært plaget av skadeverk også tidligere, og vil anmelde saken.

ARENDAL: Elever tente på papir på skole

10.14 melder en ansatt ved Stinta skole om at noen elever har tent på noe papir i en av skolens garderober. Det utviklet seg en del røyk, men brannen ble raskt slukket. Skolen har opplegg både internt og i samarbeider med politiet for hvordan de skal håndtere saken.

LINDESNES: Knust vindu i arbeidsbrakke

10.48 får politiet medling om at noen i løpet av natten har knust et vindu i en arbeidsbrakke i Spangereid. Saken blir ikke anmeldt.

SØGNE: Frastjålet dekk og felger

10.59 melder en bileier ifra om at han har blitt frastjålet alle fire dekkene og felgene på bilen sin, som stod parkert ved Lohnelier. Saken blir anmeldt til det lokale lensmannskontoret.

VENNESLA: Ransalarm på bensinstasjon

11.14 går alarmen ved Shell-stasjonen på Vigeland. Politiet rykker ut, men det viser seg at det er arbeidere som er inne i bygningen og jobber som har utløst alarmen ved et uhell.

KRISTIANSAND: Sprutet ned av russ

11.09 kommer en klissvåt person inn på politistasjonen i Kristiansand og forteller at vedkommende har blitt sprutet ned med vannpistol av svartruss fra Kvadraturen videregående skole. Personen som ble sputet ned er selv ikke elev ved skolen. I helgen fikk politiet flere henvendelser fra folk som klaget på russen.

.