FLEKKEFJORD: — Klokken 01.06 fikk politiet melding om at gutten hadde slått seg vrang ved inngangspartiet. Politiet rykket ut til stedet og pågrep gutten, forteller operasjonsleder Per Lauvnes til fvn.no.

Han ble bortvist fra stedet, og bedt om å ikke oppsøke utestedet på nytt.

**GRIMSTAD: Frastjålet veske

00.10** Politet måtte rykke ut til en restaurant i Grimstad da en gjest ble frastjålet veska si. Ifølge de ansatte ved utestedet skal de ha hatt problemer med en gjest. Politiet undersøkte to navngitt personer uten resultat.

**KRISTIANSAND: Fjernet pubgjest

00.30** Politiet får melding om at en gjest har slått seg vrang på Sørlandets hotell i Dronningens gate i Kristiansand. Politiet reiser til stedet og fjerner personen.

**ARENDAL: Slått ned i sentrum

02.11** En 32-åring ringer politiet og forteller at han er slått ned utenfor 7-Elleven i Kirkebakken i Arendal. Mannen opplyser at gjerningsmennene har løpt fra stedet, og at det var tre personer som slo han ned. Mannen ble kjørt til legevakta av politiet for sjekk. 32-åringen har forklart at han vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Knuste vindu på legevakta

02.37** Politiet får telefon om at en jente ligger døddrukken i Dronningens gate i Kristiansand. Jenta er i en slik fysisk stand at hun må turen om legevaka. Etter en tid får politiet telefon fra personalet på legevakta. Jenta har da knust et vindu. Politiet henter henne, og setter henne i arresten. Legevakta vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Jobbet midt på natta

02.47** Politiet måtte natt til lørdag rykke ut til en adresse i Liankollen i Kristiansand da de fikk klage om støy fra naboer. Da politiet kom til stedet, viste det seg at noen arbeidet med en vinkelkutter. Personene ble tilsnakket, og stoppet dermed arbeidet.

**SONGDALEN: Kjørte uten førerkort

03.22** Politiet stopper en sjåfør i Songdalen. Det viser seg at mannen, som er 32 år, ikke har gyldig førerkort. Han blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Brudd på besøksforbud

03.45** Politiet blir kalt ut til en adresse i Eydehavn på grunn av husbråk på en fest. Da politiet kommer til stedet, viser det seg at en person med besøksforbud har oppsøkt adressen. Han blir dermed anmeldt for å ha brutt besøksforbudet.

**MANDAL: Slått ned med lykt

04.06** En dame ringer politiet og forteller at en person nylig er slått ned med en Mag Lite-lykt ved boligen hennes. Politiet rykker ut til adressen, og finner en 35-åring med kutt i hodet. Mannen blir tatt med til legevakta. Gjerningsmannen er kjent av politiet, og det blir opprettet sak.

**KRISTIANSAND: Fant bevisstløs person

04.46** Politiet får tips om at en person ligger rett ut ved et busstopp på Åsane i Vågsbygd. Mannen var så full da politiet kom til stedet, at han ble lagt i drukkenskapsarrest for å tørke opp.

**LYNGDAL: Stakk fra bensinregning

07.38** En bilist med falske skilter på kjøretøyet stikker fra bensinregninga på Rom trafikksenter i Lyngdal.