**GRIMSTAD: Kjørte uten førerkort

00.04** En 36 år gammel mann fra Fevik ble stoppet av politiet da han kjørte uten gyldig førerkort ved Lia. Politiet fant også en brukerdose narkotika i bilen. Mistenkte sitter torsdag formiddag i arresten i Arendal i påvente av å bli avhørt.

**KRISTIANSAND/VENNESLA: Tatt i fartskontroll

00.40** I tidsrommet mellom klokken 20.45 og 00.40 hadde Utrykningspolitiet laserkontroll i 50-sonen ved Homstean i Vennesla og i 60-sonen ved Strai i Kristiansand. En 22 år gammel kvinne fra Kristiansand og en 42 år gammel mann fra Kristiansand ble begge fratatt førerkortene etter at de ikke overholdt fartsgrensene. Den ene av dem kjørte i 90 i 50-sonen, mens den andre kjørte i 87 i 60-sonen.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra bedrift

02.49** Tyver brøt seg inn og stjal diverse datautstyr fra en bedrift i Dvergsnesveien. Politiet har så langt ikke pågrepet noen for tyveriet.

**KVINESDAL: Stjal fotoutstyr

03.05** Tyver forsynte seg med fotoutstyr da de brøt seg inn hos Kvina fotosenter. Politiet ble varslet av naboer som hørte et smell, trolig da vindusruten til butikken ble knust. En patrulje har undersøkt stedet, men det er så langt ikke pågrepet noen for tyveriet.

ARENDAL: Frastjålet påhengsmotorer

07.55 En parkert trailer fikk frastjålet to påhengsmotorer i løpet av natten.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

09.14 Det ble begått innbrudd i en bil ved Hannevik terrasse. Diverse utstyr ble stjålet fra bilen.

KRISTIANSAND: Stjal bensin og stakk av

**GRIMSTAD: Personer tatt for butikktyveri

10.00 Tre mistenkelige personer pågrepet for butikktyveri**

Tre mistenkelige personer kommer kjørende i en bil med falske skilter. Det viser seg at skiltene er stjålet fra Mandal. Poliitiet pågriper to menn på 23 og 30 år, samt en 21 år gammel kvinne. De mistenkes for butikktyveri på Odden-senteret.

ARENDAL: Garasjeport løftet av hengslene

10:14 En garasjeport er løftet av hengslene og et lagertelt er skåret opp i Bedriftsveien i Arendal. Det er ukjent hva som er stjålet.

MANDAL: Bildekk gjorde skade i husvegg

En huseier i Kristiansandsveien i Mandal oppdager at et bildekk har løsnet, trillet inn i husveggen hans og gjort skade. Hendelsen har trolig skjedd tirsdag eller onsdag, mens huseieren var bortreist.

VENNESLA: Trafikkulykke i Vennesla