KRISTIANSAND: Politiet kunne i går ikke si noe om hvorvidt det var 24-åringen som ble funnet, men bekrefter søndag at det var Jenssen som ble funnet.

Foto: Privat

— Liket er brakt til sykehuset og krimtekniker er på vei opp for å identifisere avdøde, sa operasjonsleder ved Agder politisdistrikt, Børge Steinsland, til fvn.no i går.Flere krimteknikere jobbet i går ettermiddag med å identifisere den døde personen. Jenssens familie ble raskt varslet da den døde personen ble funnet i vannet og i løpet av lørdagen bekreftet familien at det var mannen fra Moss som var funnet.

Observert av forbipasserende

Det var en tilfeldig forbipasserende som observerte at en person lå flytende et stykke ute i vannet ved Nodeviga. Liket bar preg av å ha ligget en stund i vannet. Politiet fikk melding om funnet klokka 10.28 lørdag.

Politi, ambulanse og dykkere fra brannvesenet rykket ut til stedet. Liket ble raskt tatt opp av vannet og kjørt med båt til brannvakta hvor videre transport til Sørlandet sykehus Kristiansand ble organisert.

Politiet satte inn store ressurser i letingen etter 24-åringen da han ble meldt savnet. Det ble gjennomført flere søk i havnebassenget, men uten resultat.

Flere aktuelle nyhetssaker på fvn.no