AGDER: Her er politiloggen fra natt til fredag 3. juli.

**Flekkefjord: — Den var en neve stor

22.24** melder en lastebilsjåfør om at han har kjørt på en større stein i Logatunnelen på E 39. Steinen lå i sørgående kjørefelt, og skapte en ubehagelig opplevelse for sjåføren. UP rykket ut og fjernet steinen, som beskrives til å være på størrelse med en knytteneve.

**Kvinesdal: UP-kontroll

22.31** noterer UP seg for 18 forenklede forelegg, etter en fartskontroll i 80-sonen på E 39 på Kvinesheia. Høyeste målte hastighet er 115 kilomter i timen. Kontrollen ble gjennomført fra klokka 18 til 21 torsdag kveld.

**Bygland: Promillekjøring

23.00** meldes det om en mulig promillekjører på Revsnes. Vedkommende blir senere stoppet på Longerak. Den 39 år gamle mannen fra Kvinesdal tas med for utvidede prøver. Prøveresultatene munner ut i en anmeldelse for kjøring i ruspåvirket tilstand.

**Kristiansand: Bålbrenning

00.04** meldes det om bålbrenning på Bragdøya. Brannvesenet rykker ut til stedet og ordner opp.

**Arendal: Bålbrenning

Noe senere** meldes det om bålbrenning på Tromøy. Her har leietakere av en hytte tent bål på eiendommen. Utleier tar tak i situasjonen og ordner ifølge politiet raskt opp.

**Grimstad: Innbrudd

01.00** går innbruddsalarmen hos Østerhus. Ansatte som kommer til stedet observerer tre personer som stikker avsted. Ingen er ved 7-tiden fredag morgen pågrepet.

**Mandal: Narkotikabesittelse

01.26** stanses en bil for kontroll. Sjåføren er ruspåvirket, og politiet beslaglegger både hasj og valium som patruljen finner bilen. Førerkortet til den 30 år gamle mandalitten beslaglegges.

**Kristiansand: Vanskelig gjest

02.00** ber vaktene ved utestedet Havana om bistand, ettersom de har en vanskelig gjest på stedet. Mannen oppfører seg truende, og politiet setter den 36 år gamle mannen i arrest.

**Kristiansand: Slo samboeren

Noe senere** kommer det meldinger en mann som denger løs på en kvinne i Tollbodgata. Patruljen behøver ikke gå langt for å gjennomføre en pågripelse, ettersom episoden utspinner seg like utenfor politihuset i Kvadraturen. Mannen settes i arrest, mens hans samboer blir sendt til legevakt.

**Kristiansand: Spasertur i Oddernestunnelen

03.25** ringer bilister til politiet fordi man har observert en mann som går inne i Oddernestunnelen. Mannen, i starten av 30-årene, er til hinder for trafikken, og han innbringes og anmeldes for forholdet.

**Kristiansand: Ikke førerkort

04.17** stoppes en bil i Østerveien. Kvinnen som fører bilen har ikke gyldig førerkort.

**Kristiansand: Mistenkelig kjøring

06.29** får politiet telefoner om en bil som kjører merkelig på riksvei 9, mellom Mosby og byen. Bilisten stoppes på Grim, og tas inn til prøvetaking, mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

**ARENDAL: Innbrudd

09.11:** En person tok seg inn i en leilighet på Langbrygga i Arendal. En mobiltelefon, lommebok og bilnøkler ble ifølge politiet stjålet. Utenfor leiligheten ble en Toyota Corolla stjålet, men den ble senere funnet igjen. Stereoanlegget i bilen var da borte. Ingen er tatt for ugjerningen.

**GRIMSTAD: Blotter

11.00:** En mann blottet seg ved et hyttefelt på Fevik. Politiet har kikket, men ikke funnet menn med ulovlig lite klær.

**VENNESLA: Etterlyst mann pågrepet

11.43:** Politiet i Vennesla kom tilfeldigvis over en etterlyst person i Vennesla. Mannen ble tatt med noe narkotika. Årsaken til at mannen var etterlyst var at han ikke hadde møtt til soning. Ved 13-tiden var mannen allerede godt på vei mot Åna fengsel - i varmen.