Hendelser før midnatt står i lørdagens logg

**KRISTIANSAND: Innbrudd

00.07:** En rute ble knust og en flatskjerm ble forsøkt stjålet ved en forretning i Flaa VVS. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Slåsskamp

00.08:** 10-12 ungdommer slåss på Kystveien. En person brakk nesa og åtte ble pågrepet. Les mer i egen sak.

KRISTIANSAND: Dokumentfalsk

00.09: 15 personer forsøkte å ta seg inn med falsk legitimasjon på utestedet Leopold i Vestre Strandgate. En 17-åring som forsøkte å komme seg inn ble tatt med inn på barnevernsvakta.

**FARSUND: Slåsskamp

00.39:** Flere personer slåss ved Jafs i Farsund. En beruset mann ble kjørt hjem av politiet.

**MANDAL: Kranglevoren taxikunde

01.39:** En kranglevoren og beruset person ønsket å ta taxi i Mandal, men det mente sjåføren at var en dårlig idé. Politiet ble tilkalt, men fuglen var fløyet da patruljen kom til stedet.

**ARENDAL: Slåsskamp

01.39:** To personer slåss bak utestedet Madam Reiersen i Arendal. Politiet var raskt på stedet, men kunne ikke finne slåsskjempene. Vaktene ved utestedene opplyste at de to hadde forlatt stedet.

**FARSUND: Slåsskamp

01.39:** Ny slåsskamp ved Jafs i Farsund. En mann (19) nektet å fjerne seg og identifisere seg overfor politiet.

**KRISTIANSAND: Ubuden gjest

01.58:** En ubuden gjest møtte opp på en fest i Setesdalsveien. De ansvarlige på adressen forsøkte å bortvise mannen, men politiet måtte bistå før mannen skjønte alvoret.

**GRIMSTAD: Promillekjøring

01.56:** Politiet stanset en mann som ble mistenkt for å kjøre i fylla. Mannen kjørte uten gyldig førerkort og promilletest av mannen viste at han en promille på 1,76. **GRIMSTAD: Gikk med kniv

02.00:** En mann med kniv ble påtruffet av politiet i Lillesandsveien i Grimstad. Mannen hadde ingen aktverdig grunn til å være kniven og ble derfor anmeldt for å gå med kniven. Mens politiet først snakket med mannen, så innrømmet han diverse tyverier og erkjente straffskyld for flere forhold. Blant annet skal mannen ha stjålet bankkort.

**FROLAND: Kjørte inn i bom

02.02:** En bil kjørte av veien og havnet i en bom ved en jernbaneovergang på Blakstad i Froland. Bommet kunne ikke senkes etter sammenstøtet og politiet varslet derfor Jernbaneverket. Politiet har ikke klart å komme i kontakt med bileieren og bilberging ble derfor rekvirert fra Arendal.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

02.25:** En 22 år gammel kvinne ble funnet overstadig beruset utenfor JC-butikken i Tollbodgata. Kvinnen ble kjørt til legevakt og senere dimittert.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

02.27:** En patrulje stoppet en bil i Egsveien med en 51-åring bak rattet. Mannen hadde ikke førerkort, og ble beslaglagt med amfetamin og noen tabletter. Mannen ble satt i arresten i påvente av avhør.

**RISØR: Promillekjøring

02.29:** En tyskregistrert bil med en tysker bak rattet ble stoppet i Kragsgate i Risør. Sjåføren (26) hadde en promille på 1,38. **ARENDAL: Slåsskamp

02.30:** AMK-sentralen melder fra om at det skal være en slåsskamp utenfor utestedet Tapperiet i Arendal. Patruljen dro til stedet og fant en mann (33) som hadde fått et kutt i ansiktet. Mannen ble kjørt til legevakt og ble senere overført til Sørlandet sykehus Arendal.

**KRISTIANSAND: Stygg oppførsel

02.46:** To personer som står utenfor Frøken Larsen i Kristiansand kontakter politiet og forteller om noen gutter som løper etter hverandre og oppfører seg stygt. En person er blitt slått, men skal ikke ha fått skader som følger av slaget.

**SØGNE: Trafikkulykke

03.02:** To biler kolliderte ved krysset Tangvall E 39. Fire personer ble fraktet til sykehus i Kristiansand. Les mer i egen sak.

**RISØR: Slåsskamp

03.11:** Politiet fikk melding om slåsskamp på strandpromenaden i Risør. Det skal ha vært full slåsskamp, men da politiet ankom var alt stille.

**ARENDAL: Slåsskamp

03.15:** To personer slåss utenfor legevakta i Kristiansand. En person gikk mellom og fikk avsluttet slåsskampen mellom en 33-åring fra Rykene og en 24-åring fra Arendal. De to ble anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Scootertyveri

03.27:** En scooter med registreringsnummer PT5824 ble stjålet i tidsrommet 20.30 lørdag til 03.25 natt til søndag.

**RISØR: Utforkjøring

03.33:** En BMW havnet utfor veien i Risør. Politiet mistenkte at sjåføren kjørte i fylla, men klarte ikke å få tak i sjåføren.

**KRISTIANSAND: Guttunger med brekkjern

03.43:** Tre unggutter gikk ut etter at foreldrene hadde lagt seg, og gikk på tjuvraid. Guttene, som var 13, 14 og 15 år, ble tatt med avbitertang, kniv og brekkjern. Guttene erkjente å ha stjålet to sykler. Etter en samtale med politiet ble guttene kjørt hjem til foreldrene.

**VENNESLA: Ble forfulgt

03.44:** Flere gutter skal ha løpt etter politiets melder. Da politiet kom til stedet kjørte de mannen (18) hjem til Øvrebø. 18-åringen vil vurdere å anmelde hendelsen.

**KRISTIANSAND: Ung gutt i byen

03.47:** En 14-åring fanget politiets oppmerksomhet i Markens gate i natt. Patruljen mente at gutten var noe ung for å vanke på byen og kjørte han hjem.

**VENNESLA: Innbrudd

05.35:** Et entreprenørselskap på Vikeland i Vennesla ble utsatt for innbrudd. Gjennom et knust vindu kunne tyven(e) forsyne seg med en stjålet laptop.

**LILLESAND: Biltyveri

07.30:** I løpet av natta har noen stjålet en Toyota HiAce fra Nyborgsgata. Bilen, som tilhørte Jakobsen mur og flis, var fylt av verktøy og bilen har kjennemerke PP75097. **KRISTIANSAND: Person i bil

08.20:** En person kontaktet politiet og sa at han så en ukjent person inne i en bil. Han gav politiet en beskrivelse, men politiet fant ikke mannen. Det skal ikke ha blitt gjort skadeverk på bilen.