KRISTIANSAND: Linn Renate Eftestad gikk ned på kne for sin kjæreste direkte på Radio Kristiansand. Det ble heldigvis en lykkelig slutt for det nyforlovede paret.

— Jeg er så glad nå, utbryter Eftestad etter frieriet. Men det var en målløs Stig Undheim som stotrende svarte ja, direkte på lufta.

— Jeg er overrasket. Jeg hadde en liten mistanke, for hun tullet med at hun hadde meldt oss på, men jeg er veldig overrasket, sier Undheim.

Tok saken i egne hender

Sammen med Radio Kristiansand lurte Eftestad sin nå forlovede til å tro at han skulle reparere en trapp på Rederiet. Men i virkeligheten var det et frieri som ventet.

— Jeg har vært utrolig nervøs de siste dagene. Jeg er glad det er over, ler hun.

Hun har ventet lenge på et frieri, og spurte etter dette under graviditeten med deres barn. Men Undheim ville ikke stresse med det. Nå var Eftestad lei av ventingen, og tok heller saken i egne hender.

— Jeg har alltid sagt at å fri er mannens jobb, men når jeg så at man kunne få 80 000 kroner til bryllup ved å fri på radioen, brukte jeg det som en unnskyldning til å få ut fingeren.

Gratis bryllup

Radio Kristiansand takker for deltakelsen ved å sponse bryllupet med 80 000 kroner. Så nå ser det nyforlovede paret fram til et nesten gratis bryllup.

— Det blir fint, kjempe fint! sier det lykkelige paret.