**ARENDAL: Påkjørt av bil

00.00:** På Tyholmen i Arendal blir en dame trillet på av parkerende bil. — Hun kjøres legevakta for sjekk, melder Agder politidistrikts operasjonssentral (OPS-en) på Twitter.

**ARENDAL: Tatt med narkotika

00.04:** En politipatrulje kommer over en mann på Hisøy, som ransakes. Det viser seg at 40-åringen er i besittelse av hasj, tabletter og en kniv. - Han pågripes og anmeldes for besittelsen. Vedkommende er kjørt i arresten, står det i en Tweet fra OPS-en.

**KRISTIANSAND: Tatt for urinering

00.49:** I sentrumsområdet blir en mann på 28 år fra Kristiansand tatt for å lette trykket ulovlig. - Han anmeldes for urinering oppetter Postbanken, twitrer OPS-en.

**BYKLE: Brann i hytte

07.57:** Melding om en hytte i full fyr i Nylund Park sør for Hovden. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i drosje

09.27:** Det har vært grovt tyveri fra en taxi parkert i Artillerivollen i løpet av natta. - Bilen undersøkes, forteller operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

**MANDAL: Jaget av elg

10.08:** En dame blir forfulgt av en elg på Ime i Mandal. - Hun har klart å komme seg i sikkerhet, og ønsker nå hjelp, melder operasjonsleder Frank Solås via Twitter. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bolig

10.27:** Operasjonssentralen til Agder politidistrikt får inn melding om at det har vært en tyv inne i et bofellesskap i Setesdalsveien. - Det er stjålet diverse saker fra flere personer, twitrer Solås.

**KRISTIANSAND: Kjørte ulovlig

11.38:** Kristiansandspatruljen stanser en bil i Nikkelveien. - Fører har ikke førerkort og vil bli anmeldt, opplyser operasjonsleder i en Tweet.

**GRIMSTAD: Stjal elektrisk gjerde

12.06:** Fra Moy Moner mellom Fevik og Grimstad er det demontert og stjålet elektrisk gjerde i to høyder rundt et 12 måls jorde.

**ÅMLI: Tyveri fra bolig

12.17:** Det blir meldt om grovt tyveri fra fritidsbolig i Åmli lørdag ettermiddag. - Det er usikker når dette er skjedd og hva som er stjålet. Saken vil bli etterforsket, melder operasjonsleder Frank Solås på Twitter.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

12.53:** Politiet mottar melding om grovt tyveri fra lokaler i Myrbakken. - Det er stjålet gjenstander av tildels store verdier. Vi har foretatt åstedsundersøkelse, melder Solås i en Tweet.

**KRISTIANSAND: Kastet ut inventar

14.17:** Fra Grim kommer det ut melding om at en mann kastet ut gjenstander fra en leilighet og ut på gata. - Mannen forsvant fra stedet. En patrulje ble dirigert til området, twitrer operasjonslederen.

**LILLESAND: Tørrkokt gryte

14.46:** Etter melding om brannhendelse kjører politiet til Lillesand der det er meldt om en tørrkokt gryte i en leilighet. - Forholdet må undersøkes nærmere, melder operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

**MANDAL: Slukket mindre brann

14.57:** Både politi og brann rykker ut til en liten brann i en leilighet i Søren Jaabæksvei. - Det var mindre skader i leilighet og brannen er slukket, anfører Solås på Twitter.