— Jeg er nå både fortvilet, men mer enn det, forbannet, over at kommunen også i år lemper fjell med sammenpakket snø inne på min eiendom i Kristiansand, Kuholmsveien 94. Snø som er samlet opp i veiene i nabolaget, skriver Jan Vincents Johannessen i en e-post til Kristiansand kommune.

73-åringen, kjent som lege, medisinprofessor, tidligere sykehusdirektør og multikunstner, bor i sitt barndomshjem sammen med glasskunstner Camilla Prytz (43).

Følg Fædrelandsvennen på Facebook!

- Ingen bedring

Også hun har uttrykt frustrasjon via elektronisk post etter snøfallet rundt 20. januar. Irritasjonen topper seg etter at det samme skjedde til stadighet i fjor.

Camilla Prytz krever bedring. Foto: Arkivfoto

— Vi hadde mange samtaler i fjor hvor dere la dere flate, men ingen bedring. Nå er dere i gang igjen, etter nattens snøfall. Vi er drittlei av å måke i fem timer for å komme inn til vårt eget hjem hver gang det har snødd, anfører Prytz på samboerparets vegne. Ingeniørvesenet svarer at de har tatt en befaring med brøytesjåføren og vist ham hvor han skal dumpe snøen.

— Dette er han helt enig i og legger seg helt flat. Regner derfor med at dette er løst ved fremtidig brøyting, skriver driftsleder Torfinn Jore i sitt elektroniske svar til huseieren.