**RISØR: Hytteinnbrudd ved Gjernes

12.00:** Deter meldt innbrudd i en hytte ved Gjernes, men vedkommende som har ringt politiet mener det dreier seg om flere hytter. Patruljen vil ta kontakt med melderen og undersøke saken nærmere.

MANDAL: Hytteinnbrudd i Harkmark

14:55: Lørdag formiddag fikk politiet melding fra en hytteeier i Mandal. Han kunne melde om innbrudd i hytta hans på hyttefeltet Lian i Harkmark. Eieren kunne også melde om at tyven(e) hadde brutt seg inn i nabohytta. Det var lørdag ettermiddag uklart hva som eventuelt var stjålet fra hyttene.

KRISTIANSAND: Svindelforsøk på 22.000 kroner

Lørdag ettermiddag forsøkte en 28 år gammel kvinne å handle varer for 22.000 kroner på Expert i Sørlandsparken. Men Visa-kortet hun skulle betale med viste seg å være stjålet. Politiet kom til stedet og pågrep kvinnen. Hun skal være en kjenning av politiet.

KRISTIANSAND: Solgte tyvegods i parken

KRISTIANSAND: Gressbrann

1910: En mann startet en liten gressbrann ved et uhell da han skulle brenne noen kvister ved Jernstøperiet på Dalane i Kristiansand. Brannvesenet kom til stedet og slukket raskt den lille brannen.

KVINESDAL: Råkjører mistet lappen

21:20: Utrykningspolitiet tok førerkortet fra en 30 år gammel mann etter at han ble målt til 120 kilometer i timen i en 80-sone på E39 ved Knuden lørdag kveld.