KRISTIANSAND: Den fornærmede mannen skal ha forklart politiet at de to overfallsmennene både truet han og tok tak rundt halsen hans.

— Hendelsesforløpet er noe uklart, som ofte er tilfelle i denne typen saker. Men en mann fra Søgne og en fra Kristiansand ble pågrepet for forholdet klokken 02.50 i natt, sier operasjonsleder ved Agder Politidistrikt til fvn.no søndag morgen.

De to 22-åringen avhøres, og den fornærmede har anmeldt forholdet.

**KRISTIANSAND: Russen hadde vårrengjøring i Nupen

23.30:** Russen har fredag kveld puttet såpe i Nupen-anlegget i Kristiansand. - Dette er en ufarlig spøk, og vi kommer ikke til å forfølge saken ytterligere. Men mye skum ble det! sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt til fvn.no.

**ARENDAL: Brann i bank var brann i søppelbøtte

00.30** Politiet fikk natt til lørdag melding om at det hadde oppstått brann i en Nordea-bank i Arendal. Meldingen viste seg å være misvisende. Da brannvesenet kom til stedet var det nemlig bare en søppelbøtte utenfor banken som var påtent.

ARENDAL: Stakk fra politikontroll

**KRISTIANSAND: Båt stjålet fra privathus

01.20** En båt ble natt til lørdag stjålet fra en privat adresse i Hveteveien på Hånes. Båten er en Yamarin 23 fot og stod på en henger med registreringsnummer BR 5767. Båten skal også ha hatt en blå presenning over seg.

KRISTIANSAND: Angrep kebab-kunde

KRISTIANSAND: Båt-tyverier i Marvika

KRISTIANSAND: Arbeidsuhell i Sørlandsparken

EVJE OG HORNNES: Skogbrann ved Abusdalsknuten

**ARENDAL: Stjal bilen mens eieren var på bensinstasjon

15.07** Bileieren hadde vasket bilen på Taxaco på Strømmen, og skulle inn på bensinstasjonen for å hente noe. Mens eieren var der, slo frekke tyver til og stakk av med bilen. Nøkkelen stod i tenningen. Bilen er en sort Ford Escort med registreringsnummer PD 17441. **ARENDAL: Nasket fra butikk

15.11** En 21 år gammel kvinne fra Arendal ble tatt for nasking på My Precious i Torggaten.

**SØGNE: Tyveri fra hytte

16.12** Småting er blitt stjålet fra en hytte på Kjeholmen ved Trysnes. Eieren, som er fra Rogaland, vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Kvinnelig klesnasker tatt

16.25** En 18 år gammel kvinne fra Kristiansand er tatt, mistenkt for å ha stjålet fra minst tre klesbutikker i Markens gate. Kvinnen vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Tok båttyver på fersken

17.13** En båteier meldte fra om at hans GH 15 var stjålet fra Fevik brygge. Fortøyningen var kuttet over med kniv, og kjetting og lås var fjernet. Klokken 17.57 observerte et familiemedlem båten i Vikkilen, med tre personer om bord. Politiet rykket ut og pågrep to 23 år gamle menn og en 22 år gammel kvinne, alle fra Grimstad.

**GRIMSTAD: Bråk ved Grimstad stormarked

17.31** En beruset kvinne i midten av 40-årene og en beruset mann i midten av 50-årene ble kjørt hjem etter å ha laget bråk på utsiden av senteret.

**SØGNE: Stjal bensintanker

17.33** To bensintanker er stjålet fra Solta. Forholdet vil bli anmeldt.

**FROLAND: Unggutter stakk av fra politiet

17.25** To gutter på 14 og 15 år nektet å stoppe da politiet forsøkte å stoppe dem i Froland. De satt begge på samme moped, og ikk elenge etter fant politiet dem. De to vil bli anmeldt.

**SØGNE: Klagde på høy musikk

18.27** Politiet ba festdeltakere i en leilighet i Austvikheia om å dempe seg da naboer hadde klaget.

**EVJE OG HORNNES: Rånetreff i sentrum

20.36** En melder mente det så ut som om hele sentrum var røyklagt da en del biler hadde rånetreff i Evje sentrum. Politiet skulle sjekke ut treffet.

KRISTIANSAND/GRIMSTAD: Kjører villmann på E 18

KRISTIANSAND: Slo restaurantsjefen

21.31 En 20 år gammel kvinne fra Kristiansand oppførte seg meget aggressivt på hotell Sørlandet i Dronningensgate. Hun skjelte, smelte og spyttet. I tillegg slo hun til restaurantsjefen. Politiet måtte sette kvinnen i arresten, og hun vil bli anmeldt.

SØGNE: Fant hjemmebrentapparat

**MANDAL: Høy musikk

22.25** Naboer klagde på høy musikk på Ørrebo. Da politiet kom frem, var det stille.

**TVEDESTRAND: Fant tyvgods på beruset mann

22.37** Politiet rykket ut da de fikk melding om at en beruset mann lå utenfor barneskolen. Det viste seg at den 42 år gamle mannen fra Tvedestrand var i besittelse av en del tyvgods, og han ble dermed satt i arresten.

FARSUND: Banket opp i Vanse

**KRISTIANSAND: Kastet stein på bussen

23.0** 1 Politiet fikk melding om at en ungdomsgjeng kastet stein på bussen på Jærnesheia. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut på denne episoden.

**KRISTIANSAND: Sprengt postkasse

23.28** En postkasse i Einarstien er sprengt. Politiet har opplysninger om hvem som kan ha gjort det.

**ARENDAL: Brente bål utenfor barnehage

23.30** En ungdomsgjeng med mopeder brant bål utenfor Gåsåsen barnehage. Politiet fikk snakket ungdommene til rette.

**GRIMSTAD: Viste falsk legitimasjon

23.55** En 19-åring forsøkte å komme inn på Skyline med falsk legitimasjon.

**KRISTIANSAND: Ubudne gjester på fest

23.41** En stor ungdomsgjeng stod på utsiden av en fest på Grimsmyra og ville inn. Politiet sendte en patrulje til stedet.