FARSUND: Malin Nilsen (20) fra Farsund vant ikke tittelen som Frøken Norge. I stedet ble hun kåret til den mest fotogene av jentene i skjønnhetskonkurransen. Hun vant nemlig den såkalte Fotografprisen, og det var hun fornøyd med.

— Dødsbra - Dette er bare dødsbra. Jeg er så fornøyd nå. At jeg vant fotografprisen betyr så utrolig mye for meg. Den er såpass stor og viktig og kommer til å åpne såpass mange dører for meg, at nå kan alt skje, sier en strålende fornøyd Malin Nilsen til fvn.no etter kveldens show.

Det var mye virak for Nilsen etter at TV-programmet var over og hun hadde fått pris. Derfor hadde hun ikke helt oversikt over hva disse nye mulighetene var eller hva de ville bety for henne. Hun visste heller ikke om prisen vil føre henne til jobber i utlandet, eller om skal bli fotografert i Norge. Det viktigste mandag kveld var å kose seg på festen på Hotel Bristol.

- Utrolig viktig - Det er sinnsykt stort at jeg ble kåret til den mest fotogene. Flere fotografer sa til meg at hvis jeg virkelig vil bli modell, er denne prisen utrolig viktig, sier Nilsen.

— Ble du skuffet over at du ikke vant Frøken Norge?

— Nei. Siden jeg først hadde vunnet denne prisen, gjorde det ingen ting. Dessuten beundrer jeg de to som vant, Kirby Ann Basken som ble Miss Universe og Lisa-Mari Moen Jünge som ble Miss World.

Nilsen har hatt det kjempeflott i løpet av konkurransen, og har fått mange nye venner. Hun har også lært mange nye ting om henne selv, hvordan hun skal forholde seg til nye mennesker og hvordan hun skal gå og posere.

— Angrer du på at du ble med i konkurransen?

— Nei, ikke i det hele tatt. Jeg er dødsglad for det, sier Nilsen.

— Ville blitt med igjen?

— Nei, en gang holder, sier Nilsen.

Usikker fremtid Selv om hun vant pris som den mest fotogene, vet hun ikke hva fremtiden vil bringe.

— Vi får se hva som skjer. Det eneste jeg vet er at jeg skal tilbake til Kristiansand i morgen og på jobb på onsdag. Det blir både merkelig og trist å komme tilbake til hverdagen igjen, sier Malin Nilsen.

Hun var heldigvis ikke alene om å kose seg med prisen. Til stede var nemlig 12 venner og familiemedlemmer.

— Jeg er kjempefornøyd med Malin og er veldig stolt av henne. Fotografprisen er en viktig pris for å komme videre, sier Berit Nilsen, mammaen til Malin.