Se leservideo her!

KRISTIANSAND: — Det er faktisk veldig lite som er så irriterende som når idioter som dette er på veien. Greit det er en stor bil, men så stor er den ikke, sier Kristiansen til fvn.no

Han filmet den plasskrevende traileren med mobiltelefonen sin, og sendte den på mail til nett@fvn.no. Han vil vi skal ta opp et problem han veldig ofte opplever på sin vei fra arbeidsplassen i Sørlandsparken og vestover fra Kristiansand sentrum.

— Jeg har faktisk kjørt vestover på Rige i krabbefeltet endel ganger, og faktisk vært vitne til et par på-kanten-episoder. Den ene gangen var det en vanlig bil som kjørte som traileren, bilen bak tutet og var meget aggressiv i kjøringen sin. Når autovernet var slutt brølte bilen bak forbi den som sperret og stoppet rett foran den og sperret begge felt. Han gikk ut av bilen og jeg så fyren var illsint; han var knallrød og skrek så spytt og gloser sprutet. Den andre gangen jeg så det var det faktisk på akkurat samme måte, bortsett fra at han som var forbannet ikke sa et ord da han gikk ut. Han gikk bort til bilen som sperret, banket på vinduet som så ble rullet ned, og smekket til sjåføren. Med knytteneven! Han sa fortsatt ingenting, men gikk bare tilbake til bilen sin og fortsatte ferden. Personen som ble slått ble bare stående, lamslått, så og si og ingen stoppet, forteller Kristiansen.

Han tror at sjåførene som gjør dette vil hindre de som kjører i høyre feltet å komme forbi, at de ikke skal snike i køen. Eller så er de bare komplett tankeløse, mener han.

— Folk som kjører sånn provoserer i trafikken. Derfor er de farlige. Folk bak blir skikkelig forbannet, sier Kristiansen.