KRISTIANSAND: Politeit fikk melding om slagsmål på Ernst ved halv tre-tiden natt til onsdag. To kvinner på 33 og 37 år måtte legges i jern. Begge var så vanskelige og beruset at man ikke fikk personalia før de ble brakt inn til politistasjonen. De har tilbrakt natten i fyllearresten, og vil bli anmeldt for bråk i beruset tilstand.

KRISTIANSAND: Senere på natten inntraff en dramatisk episode, også på Ernst. Fire personer kom med ett ut av en bil som svingte opp foran utestedet Dr Fjeld, og en dørvakt ble truet med en knivlignende gjenstand. Mennene var ikke av etnisk norsk opprinnelse. Det hele var over på kort tid med verbale trusler, og gjestene på stedet oppfattet det hele som svært dramatisk. Noe bilnummer fikk ingen med seg, og politiet står uten spor i saken.

— Det var relativt mye folk på byen natt til lørdag, blant annet grunnet flåtebesøk av norske og utenlandske marinefolk. Til å være så mye folk ute,var det en stille og rolig natt, sier operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt.