**MANDAL: Stjal gavekort fra bil

06.39** I løpet av natta har noen dirket opp døra til en bil i Skogstien. En lommebok med diverse kort i, samt to gavekort til Intersport, er borte.

**ARENDAL: Stjal penger fra bil

08.12** I løpet av natta har tyver knust et vindu i en bil i Anders Henriksens vei på Saltrød. Tyvene har tatt med seg penger.

**GRIMSTAD: Kjørte utfor Molandsveien

08.15** En 21 år gammel mann fra Grimstad kjørte av veien i sin Nissan Sunny. Øyenvitner mente føreren hadde tenkt å stikke av etter utforkjørselen, fordi han pakket sekken og så ut til å forlate stedet. Politiet har imidlertid vært i kontakt med føreren, og det viste seg at alt var i skjønneste orden, både førerkort og utåndingsprøve. Mannen måtte bare skynde seg til familien.

**FROLAND: Containerinnbrudd for andre natt på rad

09.04** Også i natt har det vært innbrudd i containere i Frolandsveien. I likhet med natt til tirsdag, er det natt til onsdag varmepumper som er stjålet.

**LINDESNES: Innbrudd i container

09.19** Det har også vært innbrudd i en container i Sør-Audnedal. Det er uklart hva som er stjålet.

**ARENDAL: Innbrudd på Sjøverstø

11.20** Det har vært innbrudd på et sommersted. Foreløpig er det uklart hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Hensatt bil var stjålet

11.20** Politiet fikk melding fra parkeringsselskapet om at en Honda Accord hadde stått på hampa i cirka en uke. Den hadde for en tid tilbake også fått parkeringsbot. Det viste seg at skiltene ikke hørte til bilen, og var stjålet fra Karmøy. Også bilen var stjålet fra Haugesund-området.