LYNGDAL: Klokken 2313 fikk politiet melding om at det foregikk et innbrudd i Spiseriet i Lyngdal. Tyven(e) hadde forsvunnet da politiet kom til stedet, men ut i fra spor mistenkte de en kjenning. Da de oppsøkte leiligheten hans viste det seg at han var i besittelse av tyvegods fra innbruddet. Det var en 16 år gammel gutt. Han ble pågrepet og erkjente forholdet.

VENNESLA: Klokken ett natt til torsdag gikk alarmen i Fargesenteret på Vigeland. Noen hadde brutt seg inn i lokalet ved å knuse et vindu. Tyven var forsvunnet da politiet kom til stedet, men de påtraff like etterpå en kjenning på sykkel. Det viste seg at han var i besittelse av tyvegods fra innbruddet. Det var en kar i 30-årene.

ARENDAL: Like før klokken to natt til torsdag fikk politiet melding fra en privatperson som fikk nattesøvnen forstyrret. Utenfor soveromsvinduet hans sto nemlig en kar og snakket høylytt i mobiltelefon. Politiet rykket ut til stedet og det viste seg at den plagsomme mannen var i besittelse av en kniv. Han ble anmeldt for å bære kniv på offentlig sted.

ARENDAL: Omtrent på samme tid i Arendal finner en 19 år gammel jente det for godt å sette seg ned og urinere rett utenfor kjøreporten til politiets garasje. En politimann oppdager den urinerende kvinnen og hun blir anmeldt.